1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizasją dashboarda aktualizacja zabezpieczeń i pragoramow

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minek95, Grudzień 29, 2013.

  1. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Nagrałem chyba wkońcu dobrze grę na LT 2.0 jest to NFS Rivals. Lecz pojawił się kolejny problem bo gra woła o aktualizację nagrałem ją na pena i podłączyłem lecz najpierw wyświetla się że aktualizacja zabezpieczeń i programów lecz nie chce sie to zaktalizować bo wyskakuję Kod statusu: 3F4A-40A3-1680-0702-C000-0099

    HEEEEELP!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Możliwe, że masz podmieniony napęd w konsoli.
     
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz fabryczny napęd to będzie trzeba wgrać OFW do napędu. Jak nie masz fabrycznego napędu to i tak nie pograsz tej gry ale dash się wgra.
     
  5. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak mogę to sprawdzić? Da się wgrać jakieś fimware do napędu żeby dobrze działało. Ja do końca nawet nie wiem czy mam przeróbkę ale jeśli gra chcę się uruchomić tylko nie ma aktualizacja to oznacza że mam LT tak?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli wypalasz gry na płyty i działają to znaczy, że masz LT.
     
  7. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem czy działają bo dwa pierwsze wypalanie to była kupa bo coś źle nagrałem i wywalało odrazu do dasha. Ale jak nagrywałem nfsa to zrobiłem to trochę innaczej lepiej i gra chyba działa skoro prosi o aktualizacje. Ale jeszcze raz pytam czy da rade teraz coś zrobić ?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz wstawić do konsoli ''fabryczny napęd'' czyli taki sam jaki tam był.
    Jeżeli go masz to zamiast LT trzeba wgrać OFW (oryginalny soft)
     
  9. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A skąd moge się dowiedzieć jaki to był. Ale w sumie trochę to bez sensu bo stracę LT ale możliwe jest że jak wymienię napęd to będe mógł już połaczyc się z xbox live czy to nic nie da ?
    Sprawdzę jeszcze czy zadziała na starszych grach nagram coś co ma 7 gb bo to są te starsze gry chyba


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Podaj datę produkcji konsoli...
     
  11. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zdejmij przedni panel konsoli i sprawdź kolory kabli.
    [​IMG]
    Znajdziesz je po zdjęciu panelu w tym miejscu:
    [​IMG]
    Powinieneś mieć w konsoli napęd Benq skoro taki MFR Date czyli białe kabelki powinny tam być widoczne.
     
  13. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Czyli wygląda na to, że napęd fabryczny, wystarczy wgrać OFW.
     
  15. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorki że tak męczę ale nie wiem jak to zrobić ;/
     
  16. minek95

    minek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Reeef
     
Wczytywanie...

Poleć forum