1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z akutalizacją dasha - błąd.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mateuszek77, Wrzesień 23, 2011.

  1. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Witam!
    Mam problem z moim klockiem, mianowicie, jakiś czas temu, wgrywałem do konsoli ix lt+ 1.1. Wszystko śmigało, ale konsola długo leżała, nikt jej nie używał, aż to teraz. Posiada dasha 13146. Teraz jak wiadomo aby odpalić nowe gry, trzeba aktualizacji. Więc pobrałem dasha 13599, i wgrywam przez bootowalnego pena. Przy aktualizacji wyskakuje błąd, z długim kodem. Wcześniej konsola została podłączana do liva, więc pewnie zebrałem BANA. Dziś wrzuciłem do napędu iX 1.92 ale problem z aktualizacja jest dalej... Niedługo fifa12, i pewnie potrzebny do jej odpalenia nowy dash... : (
    Więc prośba i pytanie: co zrobić aby zaaktualizować go? myślę nad wrzuceniem oryginalnego FW do napędu ale nie wiem czy coś to da?
    Pzdr i liczę na odpowiedzi :)!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    noo też jestem ciekaw
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak będzie orginalny powino pójść
     
  5. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Jeżeli ktoś poradził sobie z takową sytuacją, proszę o pomoc, bo nie chce po raz kolejny rozbierać xboxa, jeżeli nie ma to nic dać.. :)
     
  6. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    u mnie to samo i nic nie dal ori firmware wciaz mam na ekranie ze nie mozna zaktualizowac , jak ja wyłacze i włacze wciaz to samo wciaz ten sam screen co jest grane???
     
  7. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Wgranie OFW nic nie dało, aktualka z CD/DVD także, ma ktoś jakiś pomysł?
     
  8. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Jezu czy wy wszyscy jestescie ślepi widzicie w jakim watku piszecie ?.
     
  9. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wpiszcie kod w googlach i szukajcie bo nawet na stronie ms są kody błedów i jak je usuwac .Nie macie już przeróbki w napędzie wiec nie zaktualizujecie z napedu trzeba uzywać pena jak końcówka kodu -0013 to trzeba ściągnąć dash 2.0.13146.0 zaktualizować a póżniej do najnowszego
     
Wczytywanie...

Poleć forum