1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z akutalizacja konsoli.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez litwus, Luty 4, 2012.

  1. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema, mam problem z aktualizacja konsoli. na ona jakiegoś starszego dasha chyba tego pierwszego kinectowego. Problem polega na tym, ze gdy chce wgrac najnowszego z plyty czy z usb pisze ze wyodrebnianie, pozniej ze aktualizowanie i zaraz pod koniec staje i nie rusza.
    co robic? czekac do skutku az sie zaktualizuje czy jest jakis inny sposob? (bo zawsze aktualizowały mi się konsole szybko)
    prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz wystarczająco wolnej pamięci? Jakie LT?
     
  4. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak bo na dysku bylo wolne 7 gb, lt niemam pojecia bo to nie mój Xbox ale koleś mówił ze przerabiana z rok temu..
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zawieź do ponownej przeróbki, bo usunie/już ci usunęło ci przeróbkę.
     
  6. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja to aktualizuje z plyty, wlasnie go rozkrecam wgram nowe lt i zobaczymy moze pojdzie ;)
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tearz wyszedl inny problem, okazuje sie ze naped to hitach 78 ale jf wykrywa go jako litka 7485, wie ktos jak takie cos flashowac? ;/
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zeby przeszla aktualizacja musisz miec naped ktory byl oryginalnie w konsoli
     
  10. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wlasnie nie wiem czy naped byl wymieniany czy nie, konsola jest z wrzesnia 2006 a naped z sierpnia 2006, tylko tak jak mowie Jf wykrywa go jako liteona, da rade jakos go przywrócić normalnie zeby go wykrywalo jako hitachi?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Czyli miałeś spoof'a napędu. Musisz wymienić na fabryczny (jaki był wstawiony na początku).
     
  12. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nic sie nieda zrobic? bo w tym klocku byla prawdopodobnie wymieniana plyta glowna, bo mia rroda i koles mowil ze cos bylo w nim wymieniane w srodku... a tak jak mowie konsola z 2006 a chlodzenie wyglada jak jasper to plyta raczej na 100 wymieniana byla.. choc sam niewiem bo niema hdmi...
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    powinien byc hitachi albo samsung wgraj fw do hitachi do napedu i dokoncz aktualke
     
  14. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko jak to zrobic bez klucza napedu? ;/ a plyta moze w nim jest ta sama co byla tylko chlodzenie zalozyli z jaspera
     
  15. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    RGH lub w stare gry będziesz grał, koniec tematu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum