1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z akutalizjacją Dash'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Velard, Listopad 15, 2011.

  1. Velard

    Velard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam takie problem. Podłaczam pendrive z aktualizacja do x'a i jest tam czy zainstalowac kilkam ciągle TAK i jak się już instaluje to wywala błąd i jest w kilku językach napisane "Błąd systemu. Skontaktuj się z biurem obsługi klienta konsoli Xbox" a niżej jest dużymi literami "E 66". Wie ktoś jak to naprawić i w czym kłopot? Od razu mówię że pendriva wkładam gdy konsola już jest włącznona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    oryginalny fw.->dash->lt 2.0
     
  4. Velard

    Velard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W danych systemowych pisze że Interfejs główny : 2.0.12625.0 . A i jeszcze mam takie pytanie czy jak wgram tego nowszego Dasha to będą nowe gry działały?? Bo np. Tekkena 6 odczytuje mi jako "Odtwórz DVD" a u kumpla działa idealnie.

    EDIT: Eee troche nie za bardzo rozumiem :/ jestem tu nowy więc możesz troszeczkę jaśniej??
     
  5. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mialem to samo ale dalem do lekarza od xboxow . i ma mi przerobic do lt+2.0 i dasha nowego wgrac i bedzie gites wez zaplac 60zl i oddaj do jakiegos serwisanta neich ci sie tym zajmie bo sam nic nie zdzialasz uwierz mi ;]
     
  6. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    po co ma płacić jak może nie ma liteona i zrobi to sobie sam za free;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum