1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z "animacjami".

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SlenderMan, Grudzień 31, 2013.

  1. SlenderMan

    SlenderMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przytkowice
    Dobra mój problem polega na tym że np w Forza'ch nie mam wgl animacji cofania. Po prostu gdy chce cofać mam czarny ekran i moment do cofnięcia.Co mogłbym zrobic aby miec te animacje? ;-)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaka część Forzy?
    Gra oryginalna?
     
  4. SlenderMan

    SlenderMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przytkowice
    Dzieje mi sie tak w Forzie Horizon oraz 3. Gra oryginalna a konsola nawet nie przerobiona.
     
  5. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jaka płyta główna w xboxie?

    Albo inaczej.. Data produkcji?;)
     
  6. SlenderMan

    SlenderMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przytkowice
  7. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Nie masz gry zainstalowanej na dysku. Zainstalujesz to będą przerywniki z cofania.
     
  8. SlenderMan

    SlenderMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przytkowice
    Na pewno? bo jak Gralismy u Kolegi bez instalacji to bylo wszystko ok.
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Warto spróbować. A czy czasem w ustawieniach gry nie ma opcji włączania/wyłączania tych animacji?
     
  10. SlenderMan

    SlenderMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przytkowice
    No szukałem dość długo czegoś w opcjach ale nic nie znalazłem. A gry nie zainstaluje bo 4gb xbox niestety :/
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie bedzie bez instalacji

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum