1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z AP.25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrianoplo, Luty 27, 2011.

  1. adrianoplo

    adrianoplo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Witam. Mam wgrany iextreme LT+1.1, bez problemu odpalalem na nim gry az do teraz. Wczesniej mialem dashboard bodajże 9199, nagrałem sobie 2 gry z AP.25 : NFS hot pursuit i ac:brotherhood. Pierwszego do napędu wlozylem acb, wyswietlilo mi sie ze konieczna jest aktualizacja dasha no to dalem ok, mam teraz 12416, ale gdy wkladam do napędu nfs albo acb to wyswietla sie git jest gra, ale jak ją odpalam to mam komunikat ze nie mozna odczytac plyty. WTF?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrałeś grę z patchem AP 2.5?
     
  4. adrianoplo

    adrianoplo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    nie ;] nawet nie wiem co to;d z deka zielony jestem w tych sprawach.
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jeśli masz LT+1.1 to wgraj dasha 12611 , albo najnowszy. A jesteś pewny , że masz LT+??
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Z takimi poradami to na samosie idź...

    @Topic

    To przepuść obraz przed nagraniem przez najnowszy Abgx i zobacz czy wszystko jest na zielono ;)
     
  7. adrianoplo

    adrianoplo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    i wtedy mam gwarancje ze obydwie gry pojda?
    czytalem troche na forach, nie da sie spatchowac dasha do nizszego, jak wgram tego to juz wrazie czego nie cofne :p
    widze ze masz LT+1.1 i u ciebie ten sposob zadzialal?
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  9. adrianoplo

    adrianoplo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
  10. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Nie wgrany patch AP 2.5.
    Także konsolka oflagowana ;) i musisz naprawić obraz - jak? gdzieś na forum jest topic o tym.
    Oczywiscie jesli masz LT+, bo jak nie - to najpierw aktualizacja do LT+
     
  11. adrianoplo

    adrianoplo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    mam lt+1.1 ;] jest miedzy LT+ a LT+1.1 jakas istotna roznica czy na tym co mam tez moge naprawic?
    Hextor odnosnie twojego linku, to w tym tutku sa usuniete obrazy z tinypic i niewiele moge zdzialac ;p
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  13. adrianoplo

    adrianoplo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    zrobilem wszystko dokladnie tak jak tam bylo napisane i nadal wywala mi komunikat ze nie mozna odczytac plyty..
     
  14. bratspajka

    bratspajka Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jaką masz wersje językową tego assassina? COMPLEX? bo może nie ma patcha to twojej wersji :( Ściągnij stąd XBOX360 ISO lub stąd XBOX360 ISO dla pewności przepuść tak jak jest w poradniku :) Chociaż one są już chyba spatchowane i można nagrywać
     
  15. adrianoplo

    adrianoplo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    wiem ze mam po angielsku i tyle .
     
Wczytywanie...

Poleć forum