1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z AP25

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MrLazy, Czerwiec 7, 2011.

  1. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Mówię od razu, że mam Jaspera 2008-09-11 z przeróbką LT+ v1.1, ale mam problem. Nagrałem Fable 3 na pewno dobrze i jak włączam go do XBOX'a to pokazuje się normalnie obrazek Fable'a 3 w menu itp, ale jak włącze to jest czarny ekran. Tak samo jest z Black Opsem. Na pewno jest dobrze nagrany, bo wszystko jest na zielono w ABGX. AP25 zweryfikowano, naprawiono itp, jest obrazek na XBOX'ie, logo Black Opsa, a gdy chcę włączyć grę to jest czarny ekran i nawet nie mogę wrócić do menu tylko muszę wyłączyć i włączyć konsolę. Co robić, aby mi chodziły te gry z AP25, bo Portal 2, Virtua Tennis 4 mi normalnie śmigają, ale nie mają AP25. Chcę sobie wreszcie pograć w te gry z AP25.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    Jesli masz zaktualizowany dash do 12625 to tak wlasnie jest ze czesc tych gier nie dziala trzeba przepuscic przez najnowszego abgx zeby dogralo patcha i nagrac od nowa IMGBurn , predkosc x2,4 . Powinno smigac
     
  4. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Co ty nie powiesz? Jak bym kurcze nie przepuszczał przez ABGX tak gadasz. Chyba wiem, że muszę przepuścić przez ABGX, nagrać IMGBURNem z prędkością x2.4. Żadna mi nowość, ale co zrobić, bo one nie ODPALAJĄ! Debilem nie jestem i wiem, że już dograło patcha, żeby działało z AP25. Tylko konsola nie odpala tego!
     
  5. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem ... najnowsze patche...
     
  6. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Co najnowsze patche? Jak ściągnąłem Black Opsa co wszystkich chodzi i puściłem przez ABGX to dograło patcha i wszystko na zielono gotowe do nagrania, a tu czarny ekran tak czy tak to co mam zrobic?
     
  7. dybal92

    dybal92 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Panowie, mam problem. Znając życie, to pewnie też coś z AP 25. Ale mój problem jest taki, mam COD:BO, najnowszego dasha aktualizowanego razem z NFS:HP. I przy próbie włączenia COD'a odpala się czarny ekran, jak napisał kolega w temacie. Tylko, że parę dni temu grałem w niego na tym dashu i nie wiem co się dzieje...
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    na bank nie grales na dashu 13.... Musisz czekac za nowym LT i nowymi patchami

    Chyba, ze masz dasha 12625 to pewnie musisz dograc patcha do black opsa. Skopiuj obraz na dysk, przelec abgx i nagraj jeszcze raz. Jak nie masz dasha 13... to powinno smigac. Oczywiscie musisz miec LT+
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Po pierwsze wrzuć na luz i nie spinaj się tak , po drugie coś nie tak jeżeli uważasz że masz all zielono to wrzuć screen z ABGX-a , a jak nie to to możliwe że nie masz LT+ tylko LT i albo koleś który ci wgrywał zrobił cie w konia albo zile usłyszałeś ale źle ściągnąłeś FW i wgrałeś z myślą że to LT+
     
  10. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może ty już nic nie pisz... nie działa na LT+ trzeba czekać na nowego... nie pojdzie to na LT+ nawet po najnowszych patchach.... sprawdzielm... straciłem już 5 płyt :)
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Koleś , jakoś ***** mam LT+ mam wszystkie te gry z tym śmiesznym AP2.5 i dasha 12625 i działają wiec jak on mówi że ma LT+ spatchowane DOBRZE i działają mu tylko te bez AP 2.5 a z AP 2.5 nie to albo źle nagrał albo nie ma LT+, Bo jeżeli by miał dasha 13xxx to stracił by przeróbkę i musiał by odnowa flashować napęd , a on nic o takim czymś nie pisał więc ty już tu lepiej nic nie pisz i idź spać bo jeszcze trochę chleba musisz zjeść
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak widac gosciu mial najnowszego dasha wgral ponownie lt + i sie dziwi ze mu gry z ap 2.5 nie chodza
    http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/dash-2-0-13146-0-a-93751.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum