1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ap25

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kacper000777, Wrzesień 26, 2011.

  1. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    Problem polega na tym iz w czasie przepuszczania przez abgx360 otrzymuje kom. AP25 reaply sector is blank !... dlatego mam pytanko jak to naprawic dodam iz wczesniej gra dzialala ^^
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    musisz dograć patcha programem ppfomatic i nagrać od razu - jeśli wgrasz patcha i znowu przepuścisz przez ABGX to znowu ci wykasuje tego patcha z obrazu.
    a więc
    skanowanie abgx
    patchowanie
    nagrywanie

    tak to wygląda ;]
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a ustawiłeś autofix level 3 w abgx360?
     
  5. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    a mozna prosic "latke" do cod bl ?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie grasz live to użyj wavepatchera sam ci wgra patche zależności od dasha. i pamietaj o odpowiednim dashu i lt do danych latek do ap25 bo nie są takie same do każdego dasha i jak lt
     
  7. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    jakis link ? sciagnelem 1 ale wywaa jakis blad na poczatku instalacji
     
  8. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
  9. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    Prosze o jakas pomoc ... dalej niedziala ;(
     
  10. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a jaki dash i lt?
     
  12. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    musisz reczenie wgrać albo użyć wavepatchera ale z wavepatchera na live bym nie grał taką grą
     
  14. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    Odświeżam

    ręcznie ? jak ? skąd wziąść pliki ? i chce pograc przez live.
     
  15. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @kacper000777:
    Na forum jest już temat związany z logami abgx360...

    Poza tym wg screnna która przedstawiłeś widać, że dodałeś do polskiej wersji CoD:BO SS do wersji hiszpańskiej. Po co?
     
  16. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    poco ? niewiem innego na abgx verificed niebylo ^^ ... dlatego proszę o pomoc probowalem wielu sposobów
     
Wczytywanie...

Poleć forum