1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z apdejtem.. błąd - 3151-335A-1380-1E04-C005-3007 > system error e64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PROstata, Czerwiec 8, 2011.

  1. PROstata

    PROstata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , jako że nie grałem kilka tygodni na xboxie dzisiaj go włączyłem, chciałem zagrać mecz w fife - kiedy włączyła się gra poproszono o apdejta więc się na to zgodziłem.. na samym końcu update pojawił się błąd: 3151-335A-1380-1E04-C005-3007 a po ponownym włączeniu konsoli pokazuje się system error e64 przy czym dioda od włączania miga na czerwono..

    Nie jestem ostatnio w temacie z tym updatem bo nie miałem internetu dlatego się pytam..

    Czy można to jakoś naprawić? Zmienić softa na starszego i zrobić tego abdejta? Co można zrobić z tym errorem aby zniknął i żebym mógł dalej grać online?


    PS. Czy ten błąd oznacza to że dostałem również flaga?

    z góry dzięki

    edit@ mam xboxa premium z samsungiem i najnowszym lt+
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wydaje mi się że to wina podmienionego napędu.....
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    w samsungach aktualizacja wgrywa kawałek firmware'u do napędu dlatego jest kaszana. Trzeba zgrać fw, wyciągnąć klucz i wgrać jeszcze raz OFW lub LT (na samsunga nie ma LT+)
     
  5. PROstata

    PROstata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak zrobie tak jak ty mowisz body2pc i sie podlacze do liva to dostane flaga?

    nie lepiej czekac bez podlaczonego neta na nowe firmware i dopiero wtedy go wgrac? nie ryzykuje takim czyms jeszcze bardziej ze dostane bana na liva?

    ps. nie mam podmienionego napedu..
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak wgrasz OFW to flagi nie dostaniesz, natomiast jak wgrasz LT to widać będzie że masz stary FW, a nie ten który wgrał nowy dash
     
  7. PROstata

    PROstata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ....
     
Wczytywanie...

Poleć forum