1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Arcade i Dlc na rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Chalwamen, Lipiec 18, 2012.

  1. Chalwamen

    Chalwamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno przerobiłem konsolkę na , mam problem z grą Alan Wake : American Nightmer i Dlc do reyident evil operation racoon city .
    Problem 1 . Po jakichś 5 min gry wyskakuje komunikat , że nalezy przetrzeć płyte czystą szmatką i wywala mnie do FSD
    Problem 2 . Wrzucam DLC przez content managera , mam tez najnowsze TU , ale nigdzie nie widze dodatkowych misji . Wie ktoś ocb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    być może masz ściągnięte wadliwe obrazy
     
  4. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Miałem taki sam problem z dodatkiem do mass effect 2 przeinstalowałem FSD i potem wszystko działało.
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    w fsd wejdz w settings - reset - "clear data"
     
  6. Chalwamen

    Chalwamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam jeszcze jedno pytanie , ściągnołem sobie za pomoca FSD TitleUpdate , Jak odpalam jakąś gre to wyskakuje mi komunikat że jest dostępna aktualizacja do gry , zawsze je odrzucam powinienem je akceptować ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum