1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Army of Two 40 day

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez drachu84, Styczeń 10, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. drachu84

    drachu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mój problem jest taki ze podczas grania w te gre wyskakuje mi nagle ze trzeba przeczyscic plytke szmatka i wyrzuca mnie do menu konsoli.W czym moze tkwic problem. Czy moze jest to wina plytki, bo zawsze nagrywałem na Verbatimach a teraz nie mieli w sklepie i kupilem jakies EMTEC. Może gdzies indziej tkwi problem prosze o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może być 1000 różnych powodów, nagranie z błędami, nośnik, nagrywarka...
     
  4. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Bardziej prawdopodobną rzeczą jest uszkodzony obraz. Mam na emtecu tą grę i śmiga. Sprawdzałeś abgx czy wszystko jest ok z obrazem ?
     
  5. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    kolego etemec mają według mnie taki feler mi się tak już kilka razy zdarzyło np z AC II po kilku minutach mnie do menu wywaliło i pisało o szmatce próbowałem zainstalować i też to samo więc zacząłem ją ścierką wycierać porobiło się trochę delikatnych rysek i zaczęło działać.a z army of two II też miałem problem z instalacją i szmatka pomogła pozdrawiam
     
  6. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum