1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Army of two 40 day

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 2fat4you, Styczeń 26, 2010.

  1. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    MÓJ PROBLEM POLEGA NA TYM ŻE W KOŁKO WYSKAKUJE AKUTALIZACJA .
    KOŃCZY SIĘ AKTUALIZACJA WŁĄCZA SIĘ KONSOLA I ZNOWU AKTALIZACJA.
    NIE WIEM JAK TO OBEJŚĆ ZEBY POGRAC SOBIE W TĄ GRE Z HDD, DODAM ZE PO ODŁĄCZENIU DYSKU GRA CHODZI MAM WGRANY IX 1.61 I GRE URUCHAMIAM PRZEZ ACTIVE.ISO. wIE KTOS Z WAS JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w tej aktualizacji pisze żeby odtwarzać dvix trzeba połoczyc sie z xbl, czy to bedzie potrzebne żeby gra chodziła. Niewiem czy jak podłącze się z xbl czy nie dostane bana ponieważ konsole odrazu jak kupiłem przerobiłem na pirat i słyszałem że jak ktos sie połączy pierwszy raz przerobioną już konsolą to dostaje z automatu bana.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli chcesz aktualizować dla gry to zainstaluj to co w linki

    Przez XBL tylko Divx
     
  6. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gdzie znajde przycisk SYNC BUTTON mam konsole w wersji elit a jak wyskoczy błąd e71 to musze jeszcze raz aktualizować czy tylko tym przyciskiem zeby skoasowac błędy i wszystko bedzie śmigać
     
Wczytywanie...

Poleć forum