1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Army Of Two - Multiplayer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez buli889, Sierpień 15, 2011.

  1. buli889

    buli889 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Chcialem zagrac w Army oF Two i tu pojawil sie problem. Podczas laczenia sie do serverow pokazuje sie komunikat ze nie udało sie polaczyc. Co moze byc przyczyna?W książeczce dodanej do GRY jest napisane ze trzeba gre zarejestrowac ale niestety nie da sie. Wchodze na stronki podane w ksiazce i nic...

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patry

    patry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a masz konto na xbl i punkty?
     
  4. buli889

    buli889 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam to darmowe Konto GOLD na miesiac. Np Halo 3 i inne mi sie laczą tylko Army of Two.
     
  5. patry

    patry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie wiem co to może być może zaraz ktoś inny Ci pomoże
     
  6. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    może po prostu serwery już nie działają?
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    jaśnie nam panujące EA zamknęło serwery i nie pograsz
     
  8. buli889

    buli889 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ;/ ok dzieki panowie za info.
     
  9. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
  10. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Widać dbają o swoich graczy. Nie ma to jak zamknąć serwery do gier, które żyją głównie dzięki multi -.-
     
  11. chaos220

    chaos220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten sam problem... Aczkolwiek wydaje mi się że postawią nowe servy bo to by nie miało sensu
     
  12. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    nie postawia juz raczej:/ sam z dziewczyna gralem i sie zawiedlismy
     
Wczytywanie...

Poleć forum