1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Army of Two...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Norx, Marzec 17, 2008.

  1. Norx

    Norx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj rano wypaliłem grę (imgBURN ) na VERBATIMIE ,nie działa , wypaliłem na PLATINIUMIE ,działa . Po przejściu TRZECIEJ misji wyskakuje "Przetrzyj płytę..." ,wyskakuje ZA KAŻDYM razem...Czym to może być spowodowane? Źle wypalona płyta , zła nagrywarki (wątpię już wypaliłem sporo gier i działają < HP DVD Writer 1040d >) ,czy złe obraz ?


    Edit
    A i zapomniałem dodać ,w imgBURN nastawilem na prędkość x2.4 ale wypalalo na x4.0

    Zły dział - przenosze/Kasaniec
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    Odp: Problem z Army of Two...

    możliwe że coś jest z obrazem który zassałeś zjechane. żeby się tego upewnić musiałbyś ściągnąć inna wersję żeby się o tym przekonać.
     
  4. Norx

    Norx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z Army of Two...

    Nagrałem jeszcze raz i również wyskakuje "Przeczyść płytę ..." .Rozumiem że to wina złego obrazu i muszę ściągać jeszcze raz ;(
     
  5. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Problem z Army of Two...

    a jak z innymi grami które nagrywałes? Miałeś wcześniej takie problemy?
     
  6. Norx

    Norx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z Army of Two...

    Nie miałem takich problemów...
     
  7. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    Odp: Problem z Army of Two...

    więc to na 99.9% wina obrazu

    jeśli ściągałeś z tego forum to napisz które linki są do tego felernego obrazu żeby inni się nie nacięli
     
  8. Norx

    Norx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z Army of Two...

    Nie był to link (*******) z forum ale ta sama nazwa tylko z dopiskiem strony " Army.Of.Two.PAL.X360-Allstars [www.SuperDescargas.net] " na forum jest link o nazwie " Army.Of.Two.PAL.X360-Allstars " ściągam teraz ten link z forum jutro/pojutrze będę miał i dam znac
     
  9. th00mass

    th00mass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z Army of Two...

    witam, a ja mam sciagnieta wersje Allstars (ale zuelnie inny link) i mam taki problem po wypaleniu na plyteczke wszystko ladnie sie nagralo.. ale wkladam do X'a i : Czyta DVke i Czyta po czym komunikat "Rozne Pliki Multimedialne" czy cos tego typu - obraz sprawdzalem XDVDMulleterBeta10.2 i wszystko bylo good nagralem 2 razy na rozne plyty i bylo to samo o co tu chodzi ? :/

    iXtreme 1.4 naped Benek
     
  10. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z Army of Two...

    Ja również mam problem z Army of Two, ale wygląda on nieco inaczej :) A dokładniej tak że sam zepsułem płyte :D :D ;D Miałem Ją w kopercie i leżała pod kartką na której zaczołem coś tam pisać a później zauważyłem że się na niej wszystko odbiło :) Gierka działa ale po 3 misji pisze że nośnik nie może zostać odczytany . :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum