1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Assasin Cread 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olo0512, Luty 16, 2010.

  1. olo0512

    olo0512 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam kupiłem konsole x360 Elite w grudniu ubiegłego roku mam przerobiona z ixtreme 1.6.Mam pytanie odnośnie tego że spatchowałem grę z wave 4 na wave 3 i po włożeniu płyty wyskakuje mi że aby mozna grać to musze zaktualizowac konsole klikam zaktualizuj teraz i tak mam w kółko.Gra nie chce sie uruchomić tylko cały czas wyskakuje mi ten komunikat.Miałem tak też z inna gra ale po aktualizacji uruchomiła mi się.Czy to płyta może byc zle nagrana?Moze mnie ktos poratować bo jeszcze nie jestem tak obeznany.Dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Ja tez tak miałem wybierz tą drugą opcje .
    Powinno cie wyzucic do głownego menu xboxa i tam wybierz zagraj w gre .
    Jak pomogłem to podziękuj ;d
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zaktualizuj konsolę przez usb , pobierz aktualizację przez UpdateSPY i wgraj.
     
  5. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Nie trzeba nic aktualizowac ;]
     
  6. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Trzeba zaktualizować, jak masz starego Dasha .Także nie wprowadzaj ludzi w błąd.
     
  7. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Taka sytuacja dzieje się chyba wtedy, gdy przerabiasz wave w grze na niższy. Miałem identyczną sytuację z tą samą grą. Zaktualizuj dasha przez pendrive'a, ew. CD/DVD.
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zaktualizuj konsole przez pendrive, znajomy mial taki problem, dokladnie taki sam z L4D2.
    Aktualizacje zrobilem mu przez pen'a i git. Dodam ze aktualizacje nie chcialy sie zainstalowac gdy byl dysk przyczepiony do konsoli, na mojej starej karcie pamieci szlo normalnie.
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
  10. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    a tak na marginesie... po cholere robisz problem o tytule Problem z Assassin's Creed 2?! Wchodzę tutaj z myslą że pomogę normalnemu graczowi w przejściu gry, a to że ty nie potrafisz poprawnie nagrać gry to nie nasz problem, trzeba było kupić oryginał!
     
  11. olo0512

    olo0512 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    dzieki za pomoc sprobuje i zobacze
     
  12. victtorio

    victtorio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam. Również mam problem z tą grą tylko troszke inny. Gra po ściągnięciu została przerobiona na Wawe3 i wypalona na płytce. Po włożeniu do napędu pokazuje się obrazek gry i możliwość wyboru instalacji lub gry. Do tego momentu wszystko jest w 100% oki ale po wybraniu jakiegokolwiek zadania dla tej gry wyskakuje komunikat że płyta jest brudna lub zarysowana. Nadmienie że płyta jest w stanie idealnym i ta sama rzecz dzieje się na dwóch różnych konsolach. Dla pewności gra została nagrana juz dwukrotnie i wciąż to samo.

    Proszę o pomoc.

    Z góry wielkie dzięki.
     
  13. olo0512

    olo0512 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Dzieki za pomoc ściągniete wypalone na płytce konsola zaktualizowana i wszystko śmiga.:yeye:
     
Wczytywanie...

Poleć forum