1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  2. Zamknij zawiadomienie

Problem z Assasin Cread 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olo0512, Luty 16, 2010.

  1. olo0512

    olo0512 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam kupiłem konsole x360 Elite w grudniu ubiegłego roku mam przerobiona z ixtreme 1.6.Mam pytanie odnośnie tego że spatchowałem grę z wave 4 na wave 3 i po włożeniu płyty wyskakuje mi że aby mozna grać to musze zaktualizowac konsole klikam zaktualizuj teraz i tak mam w kółko.Gra nie chce sie uruchomić tylko cały czas wyskakuje mi ten komunikat.Miałem tak też z inna gra ale po aktualizacji uruchomiła mi się.Czy to płyta może byc zle nagrana?Moze mnie ktos poratować bo jeszcze nie jestem tak obeznany.Dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Ja tez tak miałem wybierz tą drugą opcje .
    Powinno cie wyzucic do głownego menu xboxa i tam wybierz zagraj w gre .
    Jak pomogłem to podziękuj ;d
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zaktualizuj konsolę przez usb , pobierz aktualizację przez UpdateSPY i wgraj.
     
  5. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Nie trzeba nic aktualizowac ;]
     
  6. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Trzeba zaktualizować, jak masz starego Dasha .Także nie wprowadzaj ludzi w błąd.
     
  7. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Taka sytuacja dzieje się chyba wtedy, gdy przerabiasz wave w grze na niższy. Miałem identyczną sytuację z tą samą grą. Zaktualizuj dasha przez pendrive'a, ew. CD/DVD.
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zaktualizuj konsole przez pendrive, znajomy mial taki problem, dokladnie taki sam z L4D2.
    Aktualizacje zrobilem mu przez pen'a i git. Dodam ze aktualizacje nie chcialy sie zainstalowac gdy byl dysk przyczepiony do konsoli, na mojej starej karcie pamieci szlo normalnie.
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
  10. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2858
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    a tak na marginesie... po cholere robisz problem o tytule Problem z Assassin's Creed 2?! Wchodzę tutaj z myslą że pomogę normalnemu graczowi w przejściu gry, a to że ty nie potrafisz poprawnie nagrać gry to nie nasz problem, trzeba było kupić oryginał!
     
  11. olo0512

    olo0512 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    dzieki za pomoc sprobuje i zobacze
     
  12. victtorio

    victtorio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam. Również mam problem z tą grą tylko troszke inny. Gra po ściągnięciu została przerobiona na Wawe3 i wypalona na płytce. Po włożeniu do napędu pokazuje się obrazek gry i możliwość wyboru instalacji lub gry. Do tego momentu wszystko jest w 100% oki ale po wybraniu jakiegokolwiek zadania dla tej gry wyskakuje komunikat że płyta jest brudna lub zarysowana. Nadmienie że płyta jest w stanie idealnym i ta sama rzecz dzieje się na dwóch różnych konsolach. Dla pewności gra została nagrana juz dwukrotnie i wciąż to samo.

    Proszę o pomoc.

    Z góry wielkie dzięki.
     
  13. olo0512

    olo0512 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska

Wczytywanie...

Poleć forum