1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Assassins 2 PL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukkon, Luty 24, 2010.

  1. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Witam
    problem dotyczy wersji gry PL.
    Pierwotnie gralem na wersji angielskiej. Po wrzuceniu wersji PL wszystko fajnie smiga,natomiast problem jest w zakladce The Truth. Jedna zagadke mialem nierozwiazana i chcac ja rozwiazac w wersji PL doznalem szoku bo po kliknieciu na nia nic sie nie dzieje. Czy ktos mial podobny problem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamimak

    kamimak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też miałem taki problem, ale nie wiem jak go rozwiązać, pomoże ktoś?
     
  4. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    odswieżam bo ważne pytanie
     
  5. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    upup
     
  6. HereJungle

    HereJungle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sokołów Podlaski
    Spróbuj rozwiązać ją w wersji ang i dopiero później przełącz na PL.
     
  7. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    ja kiedys słyszałem że w ac2 pl niema którejś z misji w as2 ang mozliwe że to właśnie ta
     
Wczytywanie...

Poleć forum