1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Assassins Creed 2 Sekwencja 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukkon, Lipiec 14, 2010.

  1. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Witam
    MAm problem z otworzeniem pierwszej bramy zaraz po wejsciu na wieze,dzwignia do bramy jest nieaktywna totez nie mozna jej przesunac by otworzyc drzwi. CZy ktos spotkal sie z takim problemem ? Czy ktos mogłby poratować przesylajac save'a z sekwencji 11,12,13 ? Byc moze przechodzac jeszcze raz do tego momentu na innym sav'ie uda sie otworzyc brame. Z góry dzieki pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    wydaje mi sie ze nie musisz otwierac bramy :) wystarczy ze zabijesz cel...
     
  4. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Przez brame trzeba przejsc po otwarciu dzwignia zeby dostac sie na dalsza czesc muru watykanskiego. Juz raz to przeszedlem ale gdy zaczalem gre nastepnego dnia od ostatniego chekpointa to bramy nie mozna juz otworzyc.Dzwignia w ogole nie jest aktywna wiec nie da sie jej uzyc do otwarcia bramy.
     
  5. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Jeżeli jest nieaktywna to znaczy, że nie trzeba jej używać. Zabij główny cel i wszystko powinno ruszyć po scence.

    EDIT.
    To może zapomniałeś czegoś zrobić wcześniej?
     
  6. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Też miałem ten sam problem, lecz nie pamiętam co wtedy zrobiłem.... ;/ .
    A to nie jest ten moment co trzeba się wspiąć NA WIEŻE? Albo tak jak mówią, zabij główny cel i po sprawie :D Zara będę przechodził tą grę od nowa to Ci powiem jak tam dojdę :D

    @edit1:
    Kurde... po obejrzeniu Walktrough z ostatniej misji stwierdziłem, że nie wiem jak Ci pomóc.... Początek misji, wchodzisz na wieże zabijasz 4 strażników i powinna ci się uaktywnić dźwignia przy bramie... (Powinna zacząć świecić....) Może nie zabiłeś wszystkich? Nie wiem próbuj....
    Powodzenia Ci życzę :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum