1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Assassin's Creed 3.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TasmanianKiller, Lipiec 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TasmanianKiller

    TasmanianKiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM! Tak jak w temacie mam problem z assassin'em creed'em . Więc tak, włączam sobie gierce, wszystko pięknie ładnie pogram 2-3 minuty i nagle wyłącza się dźwięk otoczenia (odgłosy miasta, ptaki itp.) resztę normalnie słychać, tylko co z tego jak chwilę później gra zawiesza się i nic nie idzie zrobić. Drzewa się nadal ruszają jak od wiatru, strzałka nad znacznikiem celu też się rusza, ale nic po za tym niestety. Szlag mnie już trafia! Dodam tylko, że kupiłem orginalną grę, w sklepie i że ona działała normalnie później zaczęło się tak robić i wystarczyło włączyć grę od nowa, teraz nawet to już nie pomaga i jeszcze jedno, inne gry działają normalnie żadnych zwiech ani nic. Będę CHOLERNIE WDZIĘCZNY za POMOC
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyczyść na początek pamięć podręczną ( ustawienia--->pamięć--> Y na dysku). Następnie jeśli masz grę zainstalowaną na dysku to ją odinstaluj, włącz z płyty i pograj zobacz czy znów się to dzieje, jeśli nie to zainstaluj ją powtórnie na dysku i zobacz jakie będą efekty.
     
    1 osoba to lubi.
  4. TasmanianKiller

    TasmanianKiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy odinstalowanie gry z dysku usunie również save'y?? Jeśli tak będzię trzeba przeboleć :dispirited:
     
  5. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, nie usunie save, W tym chodzi o wywalenie pirata z dysku i cache bo pomimo że masz oryginał w napędzie to gra idzie z dysku. widocznie kopia jest źle nagrana.
     
    1 osoba to lubi.
  6. TasmanianKiller

    TasmanianKiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje wszystkim za odpowiedzi !! Pomogło :congratulatory: Mam tylko nadzieje, że ten problem się już nie powtórzy :numbness:
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum