1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Assassin's Creed Bratherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk2266, Grudzień 16, 2010.

  1. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Cześć
    Mam problem z Assassin's Creed Bratherhood. Otóż mam Extreme 1.61 (pat****e na wave4), napęd BenQ. Zacząłem się bawić by uruchomić tą gre. Użyłem metody 3x uptade. Zainstalowałem pierwszego uptade i drugiego. Kiedy wkładam płytkę z Assassinem zamiast "zagraj w grę" pokazuje się "odtwórz dvd". Inne gry chodzą mi normalnie, nic takiego się nie pokazuje. Wszystkie wymogi spełniam (napęd soft itp)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgraj lt+ to ci wszystko bedzie chodzic
     
  4. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprobuj activate.iso ... moze pomoze... ja mam 1.6 i mi dziala :)
     
  5. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A wgrałeś beta dasha?

    2.0.12416.0 BETA
    MediaFire

    Na pena i do konsoli. Wszystko tak samo jak przy adventures i animals kinect update.


    Jeżeli masz iX1.61 nie musisz przerabiać gier na niższe wave, wystarczy że użyjesz active.iso i twoja konsola będzie czytała wszystkie wave, także te najnowsze.

    Wave 4 powinien Ci działać nawet bez active.iso



    ---



    Tak.
     
  7. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Nie tego nie wgrałem, a muszę ? Po tej aktualizacji bedzie ok ?
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Wiem że muszę zrobić metodą tych trzech dash, ale gdy wkładam płytę z assassinem (już po tamtych dwóch uptade'ów) zamiast zagraj w grę pokazuje sie otwórz DVD
     
  10. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Zobaczę jutro z tym active.iso. Jak to nic nie da to zrobię LT+. A samemu jest to trudne do zrobienia ?
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  12. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ej gościu ta metoda to metoda 3xdash a nie 2xdash.
    Brakuje Ci beta dasha. Zainstaluj go z pendrive, tak jak poprzednie. Nie zainstalujesz go z płyty, ponieważ zmieniłeś wave (x teraz nie widzi SystemUpdate).

    2.0.12416.0 BETA
    MediaFire
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    activate iso jest wymagane w twoim przypadku i nie mieszajcie chłopakowi w głowie.
     
  14. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po części mogę się zgodzić:
    +beta dash
    +active.iso

    I będzie działać :)
     
  15. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    To jak w końcu ?Właśnie Altres niech nie mieszają mi w głowie :) Czyli nie muszę tego trzeciego uptade'a zrobić z pendrive co eXtrim dał ? A jak go zrobię to assassin odpali się i będę musiał zaktualizować z gry ? Czy wystarczy jak zrobię z tym active.iso i z assassina zrobie uptade ?
     
  16. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    eXtrim ? Muszę zrobić ten uptade co dałeś link i active.iso a potem zaktualizować z assassyna ???
     
  17. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz zainstalować beta dash (z pendrive, z tej płyty co nagrałeś, nie zrobisz tego za nic w świecie - nie da się po prostu), możesz to zrobić teraz. I koniec, tyle aktualizacji, nic więcej nie instalujesz - jeżeli zainstalujesz jeszcze jakiegoś dasha, sposób 3xdash przestanie działać i będziesz musiał zmienić fw na LT+, żeby grać w gry z AP25.

    Jutro kupisz płytę, nagrasz active.iso i AC:B będzie Ci działał.
     
  18. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Czyli ta płytka z assassynem nadaję się tylko do kosza ?
     
  19. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Aha ale jak z assassyna będzie wołać aktualizację to co wtedy ?
     
  20. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, jest to dobra płyta, tyle, że nie zainstalujesz z niej dasha, zrobisz to z pendrive.

    Nie będzie wołał, nie ma prawa zawołać.

    PS.
    Nie pisz posta pod postem - edytuj.
     
  21. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Czyli ta aktualizacja co muszę zrobić jesze z pendrive to jest co jakby aktualizacja z assassyna ? Dobrze to rozumiem ?

    OK I jeszcze jedno pytanie. Czy ta aktualizacja z pendrive będzie mieć avatary ? W sumie mi na nich nie zależy . I czy będęmusiał użyć active.iso ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum