1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z assassin's creed brotherhood

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojcislas, Sierpień 16, 2011.

  1. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich. Posiadam xbox 360 elite, przerobiony lt+ 1.9. Ściągnąłem assassin's creed brotherhood i wypaliłem w imgburn. Wsadazam płytę do xboxa robi się czarny ekran i konsola się zawiesza. Wie ktoś o co może chodzić i jak to odpalić?? wszystkie inne piraty mi chodzą bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poszukaj przyklejonego tematu o nazwie [Tutorial] Sprawdzanie kopii gier dla iXtreme LT !!!
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz wgrac do napędu 1.91.....bo tak to bedziesz miał cięzko
     
  5. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    tylko na LT 1.91 ci pujdzie
     
  6. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Jak masz najnowszy dash to na 1.9 nie pójdzie ci gra z AP 2.5 musisz mieć 1.91
     
  7. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzieki, mam pytanie czy dam radę to sam zrobic czy muszę dać do ponownej przeróbki??
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    o tym sam musisz zadecydować czy dasz rade, podaj napęd
     
Wczytywanie...

Poleć forum