1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z assassin's creed brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojcislas, Październik 11, 2011.

  1. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!!! Wiem że podobnych tematów już było troch, ale nie do końca rozumiem. A więc mam xbox 360 elite przeróbkę 2.0 i najnowszy dash. Ściągnąłem ACB w języku angielskim. Moje pytanie polega na tym czy ta gra pójdzie mi bez problemu? Czy coś muszę zrobić przed wypaleniem na płytę? z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Otworz obraz w programie abgx,dogra ci patcha na zabezpieczenia AP 2.5 i mozesz wypalać.
    Na przyszłość radzę ci zawsze przelecać obraz ABGX'em przed wypaleniem.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tyle że istnieją kopie na necie kopie grzebane i abgx360 nie zawsze do nich dogrywa patche bo ich nie umi znaleść i trzeba recznie i zwrócić na to uwage czy się wgrało. wiadomo jak zrobisz coś złe gra ci oflaguje konsole jak się zrobi black screen i wróci do dasha
     
  5. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra dzięki a mógłby mi ktoś podać link do sprawdzonego abgxa?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    abgx360 i assisina polecam ci niby bezpieczna kopie Assassins Creed Brotherhood (2010) READNFO.PL.XBOX360-SRT
     
  7. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. fredek2020

    fredek2020 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja wlasnie mam podobny problem acb mi na 2.0 nie smiga.Nie jestem pewien czy abgx przelecialem obraz bo nagrywalem wieki temu plyte.Ale nic nie szkodzi.Kupi sie plyte i sie sprawdzi
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie wiesz czy skanowałeś jak nie działa widać że nie....
     
Wczytywanie...

Poleć forum