1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Assassin's Creed II

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sonic96, Grudzień 28, 2009.

  1. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otóż mam taki problem. Skończyłem drugą sekwencję i podczas ładowania sekwencji trzeciej w pewnej chwili wyświetla mi się 'Błąd gry' tzn. :

    "Nie można odczytać płyty.
    1.Wyczyść płytę mięką ściereczką.
    2.Ponownie uruchom konsolę.
    ..."

    Jest tak tylko przy wczytywaniu Monteriggioni/Willa (czyli trzeciej sekwencji). Płytkę wypaliłem z prędkością x2,4. Ściągnełem grę od innego użytkownika, ale jest to samo. Posiadam Xboxa360 z iXtreme 1.51, przerobiony dysk, kartę pamięci.

    Linki do wersji które ściągnełem:

    http://xboxforum.pl/rapidshare-f57/assassins-creed-ii-[pl-eng]-30670-3.html#post287746 - dwa razy wypalona.

    http://xboxforum.pl/rapidshare-f57/assassins-creed-ii-[pl-eng]-30670-3.html#post289527 - nowo ściągnięta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wyczysc cache na dysku. jesli gra patchowana na wave3/2 to moga takie rzeczy wystepowac.
     
  4. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a instalowales gre na dysk ? bo jesli nie to moze zainstaluj na dysku ?
     
  5. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zainstalował bym gdybym nie miał bana...

    wyczyścić cache? O co chodzi, bo jestem troche zielony w tych sprawach:)

    EDIT

    chodzi o coś takiego?:

    Przejdź do zakładki system > pamięć, na ikonie dysku robisz kombinacje Y X X LB RB X X

    EDIT2

    Kurczaki pomogło! Dzięki wielkie. Mogłem odrazu się zgłosić na forum. Dla obu panów [​IMG]
     
  6. jarekf8

    jarekf8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    P-C
    Ja mam taki sam problem ale z dead space , wave 3
     
  7. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    a jezeli to nie pomaga...?
     
  8. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wygląda na to że źle nagrane.
     
  9. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    nagrane dobrze, moze to smiesznie zabrzmi, ale postawilem konsole w pionie i gra pośmigała dalej;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum