1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Assassins creed II

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Afroz, Kwiecień 23, 2010.

  1. Afroz

    Afroz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez owijania. Przechodze, przechodze. Po 8h mam wątek, że muszę przejechać do rejonu Gór w drodze do Wenecji. Ok wszystko leci git i nagle komunikat:
    Nie można odczytać płyty.

    Przetrzyj płytę...ble ble ble.

    Sprawdzałem inne gry. Wszystkie działają. Gra nie ma ani jednej rysy (przyszła wczoraj) i ogólnie czyściutka jak łza.
    Może to przez laser? Nie wiem. Pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Może być uszkodzony obraz ISO. Sprawdzałeś w abgx?
     
  4. Afroz

    Afroz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja kupiłem legalnie tą gre.
    Nie przerobiłem nawet. ;)
     
  5. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sądzę, że to wina płyty. Ja też tak miałem, tylko że na piracie
     
  6. Afroz

    Afroz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pirat a legalna płyta trochę się różni
     
  7. gabhor

    gabhor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Prudnik
    miałem podobnie z jedna gierką, w połowie fabuły ten sam komunikat. a na innej konsoli śmiga bez zarzutu. podejrzewam, że wina może leżeć częściowo po stronie płyty i częściowo konsoli
     
  8. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ac2

    ja miałem ten sam problem z dwiema grami . :}
    oczywiście piraty.
    1 z nfs mw przy 30 % wysoczył błąd że mam przetrzeć szmatką itp. itd.. :}
    więc wziołem wyczyścilem i nic . ;/ wkórzyłem sie biorę płytę wyrysałem całą prawię że nie do odczytu płyta dobiłem ją młotkiem zostały ślady mlotka wsadzam płytę i Hula :} sam nawet nie wieżyłem :}
    2 gra to gta IV ściągnołem na 10 % błąd mi wywaliło nawet 1 misji nie mogłem przejść płytę wywaliłem ściągnołem po jakimś czasię z innej stawki i działa :}
    oraz morzliwa żecz bo jednemu kolesiowy z mojego miasta jak ma zrychaną płyte to mu albo konsolą nie odczyta ( laser siada ) albo błąd wywala żeby brudną szmatą przeczyścił :} sry mw ale to jest prawda :} i nie piszcię że to ściema jest .... :}
     
  9. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Może pomogło by gdybyś wgrał na dysk ja tak miałem z Dirtem 2 i pomogło zobacz sam. :D
     
  10. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    KamilMasterPL - kup słownik, proszę Cię... :O

    @Topic - Jeżeli problem jest z płytą, to nawet po instalacji na dysk POWINNO nie być poprawy. No ale jak wiemy - cuda się zdarzają .
     
  11. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ac2

    podczas wgrywania na dysk też morze mu wyskoczyć błąd ;(
     
  12. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeżeli to tylko jedna gra to raczej wina płyty, ale jeżeli więcej tak się zachowuję to pewnie jest coś nie tak z napędem....

    KamilMasterPL : Zanim coś napiszesz złap za słownik i przejrzyj sobie jak się pisze dane wyrazy, bo tego się czytać nie da
     
  13. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja mam takie pytanko odnośnie tematu:
    Czy ten błąd występuje tylko w polskiej wersji językowej czy w angielskiej też?
     
Wczytywanie...

Poleć forum