1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z audio na One.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Dafru, Listopad 14, 2015.

  1. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam, dzisiaj pojawił mi się problem z audio na X:One. Wczoraj normalnie grałem i słyszałem dźwięk z gry i czat grupy. Dzisiaj rano podłączyłem 360'ke żeby pobrać Dirta 3. Później uruchomiłem One i tu pojawia się problem, nie słyszę dźwięku z gry. Używam monitora z jednym gniazdem HDMI więc musiałem przełączyć kabel do 360'ki i później spowrotem do One. Headseta podpinam do pada (jack 3,5mm) i tak do tej pory słyszałem dźwięk z gry i czat grupy, teraz słyszę tylko czat gry, jakieś propozycję co jest nie tak? Dzięki z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    758
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    sprawdź ustawienia w One moze sie jakos przestawiły następnie ustawienia monitora . i jak nie to to podmień kabel na inny
     
  4. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Dasz rade powiedzieć co dokładnie sprawdzić w ustawieniach One? Bo za bardzo tego jeszcze nie ogarniam. Dzięki.
     
  5. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    758
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    wejdz we wszystkie ustawienia > wyświetlanie i dźwięk > wyjście dźwięku > Dźwięk HDMI i tu włączony ma byc
     
  6. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Dźwięk mam włączony więc raczej nie to sprawia problem. Jakieś pomysły?
     
  7. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    758
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    na innym kablu to samo ??

    ustawienia monitora sa Ok ?
     
  8. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Sprawdzałem na 3 różnych kablach, ustawienia monitora też nie ruszone, nie wiem już co jest.
     
  9. adrianek998

    adrianek998 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Twardy reset :) zazwyczaj pomaga :

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Problem nadal występuje, próbowałem a wszystkiego, ma ktoś może jakąś radę jak to mogę naprawić? Przypominam że ja HS'a podpinam bezpośrednio do pada używając jacka 3,5mm. Myślałem że to może wejście w padzie albo słuchawki coś szwankują ale wtedy raczej nie słyszałbym też czatu grupy a jednak on działa. Proszę o pomoc jeśli ktoś się na tym zna, dzięki.
     
  11. neehooyah

    neehooyah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    po podpięciu HS na ekranie startowym przesuń gałką w lewo, pojawi Ci się pasek boczny, przejdź do dołu na ustawienia i tam powinny być suwaki głośności do chatu, gry itp. może tutaj jest problem
     
  12. Dafru

    Dafru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Wszystko na maxa oprócz suwaka do podglądu głośności mikrofonu (mic monitoring).
     
Wczytywanie...

Poleć forum