1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z auktualizacją

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez samer19, Sierpień 6, 2012.

  1. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Jakiś czas temu zaktualizowałem sobie z PD dash do najnowszej wersji. Gdy chciałem to dzisiaj zrobic kuzynowi to pojawiły się problemy. U mnie to trwało max 2 min a u niego po kilku sekundach konsola się zawiesza, ale nie do końca bo zostawiłem na dłuższy czas i ca jakiś czas na sekundę ruszała. Zaczynał się czas zmieniac itp. Ale pasek stanu nie widziałem żeby postępował. Po 20 min zrezygnowałem.

    Wiem, że z rok temu albo więcej miał wymieniany napęd. Konsola jest z 2009-04-05 więc powinien byc napęd Philips-LiteOn 16D2S. Ale nie wiem jak sprawdzic jego napęd bo nie ma żadnych kabelków w danym miejscu gdzie powinny byc a nie chce mi się jej całkiem rozkręcac.


    Czy jest jakiś sposób na zrobienie tej aktualizacji a potem zgrania klucza?
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Napęd zamieniony zapewne.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na straszy dash zaktualizowało (z płyty transformens). Czemu nie chciało na najnowszy? Czy pozostaje tylko wymienić napęd?
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Pozostaje zamienić napęd na Lite-On.Skoro nie ma kabelków to zapewne jest to napęd Hitachi(powinien byc plastik).Nawet jakby jakimś cudem aktualizacja przeszła to gry xgd3 i tak nie będą działać bo napęd nie jest taki jaki powinien być.
     
  7. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Masz napęd Hitachi

    Aktualizacja przyjdzie tylko z prawidłowym napędem. Szukaj jakiegoś Litka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum