1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z avatarami i aktualizacja konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bugatti415, Listopad 17, 2009.

  1. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Mam taki problem,mianowicie sciaglem GTA 4 FLCE.Po wypakowaniu spatchowalem ja do WAVE 3 i wypalilem plyte EMTEC predkoscia 2.4.Wszystko ok sie nagralo.Po wlozeniu plyty do konsoli pojawila sie informacja o tym zeby zaktualizowac konsole,potwierdzilem.Po aktualizacji wylaczyla sie konsola i wlaczyla ponownie ale znowu pyta o aktualizacje.Ikona gta 4 w menu sie pojawia ale nie moge zagrac bo ciagle wychodzi informacja zeby zaktualizowac konsole.I tak w kolko.Zainstalowalem nawet gre na HDD,ale bez zmian.A przy okazji zniknely mi teraz wszystkie avatary.Co z tym zrobic ? X box 360 elite 120 HDD,naped liteon.Nie podlaczony do netu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagnij aktualizacje na pena lub plytke i z nich wgraj caly opis jak i najnowszy dash masz na forum
     
  4. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    A bys spróbowal nagrac aktualke z ww.xobx.com i na pen'a i do konsolki. ?
    Róznie to może co z obrazem albo płytka jaka taka. Próbuj za każdym razem akutalke a konsolka zawsze sie wyłacza przy aktualizacji wiec najczęsciej nic nie ruszaj oprócz akutalizacji. Pozzdro
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    A dzieje się tak przy wszystkich nowszych grach czy tylko przy tej?
    spróbuj nagrać na innej płycie(czyt.verbatim). Przeskanuj obraz abgx-em i wrzuć na forum, to nam pomoże.
     
  6. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    A skad moge pobrac taka aktualizcje? I jesli mialo by to byc nagrane na plyte to jaka plyta ? dvd dl,czy zwykla ?:confused: Rza juz kiedys aktualizowalem konsolke,bo mialem starego dasha bez mozliwosci instalacji gier na hdd.Aktualizacja pojawila sie przy grze DIRT 2.I zaktualizowalo soe elegancko.A teraz lipa.
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
  8. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    A to nie jest tak że jak się spatchuje grę to aktualizacja nie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum