1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Avatarami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BuuuuuxD, Sierpień 20, 2010.

  1. BuuuuuxD

    BuuuuuxD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie Xboxmaniaki ! Mam problem z którym nie moge sie uporać 3 dzień.

    Chodzi o awatary więc tak:
    Dostałem ostatnio w paczce od mojego kochanego starszego Elitke Xboxa z wgranym NXE. Normalnie grałem sobie przez dobre 5 dni ale nagle przypomniałem że przecież w NXE są te awatary. Wyszedłem szybko z gry, wszedłem na moj profil, Stwórz swój awatar(chyba tak tam pisze) i wyskakuje błąd że do używania tej opcji potrzebna mi jest aktualizacja :/ Sprawdziwszy wersje zobaczyłem że mam te 8955 ale spróbowałem zaktualizować na 9199 (ta aktualizacja od atmpitbulla) mam nagrane na płyte, wsadzam ją, resetuje i nic :/ Proszę o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pamiętaj na pendrivie musi być sama aktualizacja.
     
  6. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak na pendraivie musi być być sama auktualizacja a dalej sobie poradzisz ;)
     
  7. BuuuuuxD

    BuuuuuxD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie forumowicze !:D Dosyć jest późna godzina pisze ale z radością ogłaszam że problem rozwiązany dzięki pendrive'owi ! Dziękuje dla każdego ;3
     
Wczytywanie...

Poleć forum