1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z avatarem w menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KabanosikPL, Lipiec 26, 2010.

  1. KabanosikPL

    KabanosikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.konsolę mam od wczoraj,6 gier,Arcade Jasper.Jednakże popatrzyłem sobie w menu a tu nagle zonk!Nie mogę ustawić tego ludzika w menu.Jak wchodzę edytuj avatara to pisze żebym aktualizację zrobił,niestety kabla ethernet brak :(Kumpel ma Elite i ma tego gostka.Konsolka nie przerobiona,jadę na oryginałach
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Doomer47

    Doomer47 Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Września
    Musisz zrobić aktualizację podłączając się do neta lub przez USB. Z tego co mi także wiadomo to zmienić można także dopiero po podłączeniu się do LIVE
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ściągnij aktualizacje z xbox.com a potem wrzuć ja na pendriva i podłacz do xboxa
     
  5. Robinq

    Robinq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aktualizacja Dashboardu

    Tu masz opisane co i jak, tylko aktualizację ściągnij z innego źródła, bo te jest już trochę przestarzałe.
     
  6. Sonaric

    Sonaric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja od razu miałem aktualizacje jak włączyłem nówkę grę i pisało:-Czy chcesz zaktualizować dashboard teraz?
    Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie ale gra była ściągnięta z internetu.
     
  7. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    wgraj nowego dasha i bedzie wszystko ok ;)
     
  8. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po co Ci avatar do szczęścia, ważniejsza jest rozgrywka ;)
     
  9. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    Wiesz Diabeł Tkwi w Szczegółach ja np przy swoim avku spędziłem 30 minut dokładnie go odwzorowując począwszy od typu zarostu do kształtu nosa

    Xbox.com | Home tam pobierasz dasha wrzuć na Pena i zaktualizuj
     
  10. Ronhard

    Ronhard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zapupie
    Miałem podobny problem gdy kolega przyniósł swój dysk 120GB i gdy odczepiliśmy go nie było aktualizacji :p musiałem podłączyć do xbox live i je pobrać :)
     
  11. KabanosikPL

    KabanosikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli chodzi o rozgrywkę,to naprawdę mam w czym wybierać :D Halo 3,GTA 4 <yeah>,Fight Night 4 <Adamek yeah!> Fight Night 3,Fable 2 PL,Resident Evil 5 <SCARY!>.Za niedługo zarzucę zdjęcia do topicu pochwal się co masz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum