1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Bad Company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez decayed, Czerwiec 8, 2010.

  1. decayed

    decayed Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż mam problem związany z tą grą. Gdy wkładam do napędu płytkę, włącza się normalnie, gram pierwszą misję etc. Jednak gdy jest cut scenka pojawia się czarny obraz, dźwięk natomiast jest, a po zakończeniu misji wyskakuje błąd o ściereczce. Gra dobrze nagrana. Na płycie są 2 małe rysy, które mogą być przyczyną? Z góry dzięki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zobacz czy da się zainstalować grę na dysku, jeśli się nie uda nagraj na dobrej jakości płytę z prędkością x4, jeśli nadal będziesz miał problem może to oznaczać że kończy Ci się napęd w Xboxie.
     
  4. grzes139

    grzes139 Banned

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chyba tak naped moze sie konczyc. jak dlugo masz konsole
     
  5. sebpas

    sebpas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swarzędz
    hehe niedolinujcie chlopaka :D niech najpierw sprawdzi z plytka bo czasem jedna glupia rysa moze zaklucic poprawne dzialanie gry:(
     
  6. decayed

    decayed Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem drugi raz, lecz nadal to samo. Co prawda jestem w drugiej misji, ale pojawia się obojętnie jaka cut scenka i jest czarny obraz. Możecie mi powiedzieć dlaczego dzieję się to tylko w BC2? Inne gry chodzą bez zarzutu. Konsola ma ok. 1,5 roku, więc nie wiem czy napęd może się już powoli 'kończyć'.
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Bo Bc2 ma bledy ktore niweluje instalacja na dysku ; )
     
  8. decayed

    decayed Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie zainstaluje bo konsolę posiadam zbanowaną, a co chwile resetowanie konsoli strasznie denerwuje. Na początku myślałem, że może to się dziać przez błąd 'Open Tray/Otwórz napęd'. Dzięki za odpowiedź.
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Jezeli masz bana to zdejmie ci go nowy dashboard 9199 ; )
     
  10. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Kod:
    http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate9199.zip
    tu masz link do nowego dasha
     
Wczytywanie...

Poleć forum