1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z batllefield 4 i slim 4gb + pen 32gb

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez XgameX, Kwiecień 9, 2014.

  1. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Witam

    mam durny problem z battelfildem 4 i moja konsolą, mam slima 4gb + pena 32gb i nie mogę zainstlować zawartości na dysku.. wywala mi komunikat że tylko na dysku konsoli mogę zainstalować i potrzeba 2gb wolnej przestrzeni, no i rzecz w tym ze mam wolne na dysku konsoli 3,2gb a na penie 22gb i ani tu ani tu nie moge zainstalować zawartości HD niezbednej do grania.. ;( ktoś z was wie jak naprawić ten idiotyczny problem???

    dziękuje i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    BF4 wymaga dysk wewnętrznego i na pendrive tej zawartości nie zainstalujesz ani na te 4gb bo to jest pamięć flash. Jedynie kupno dysku wewnętrznego rozwiąże Twój problem

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  4. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli jak dokupie dysk 60 czy 30gb to bedzie ok tak i zainstaluje sie bez problemu??
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, ale hdd musisz mieć oryg lub jeden z serii WD i odpowiednio go przygotować.

    Taka sama sytuacja jest z nomym MGS'em.

    Tylko mając rgh możesz mieć jaki kolwiek dysk 2,5".
     
  6. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jak to? To jak kupie dysk w kieszeni to co z nim po za wsadzeniem do konsoli trzeba zrobic? Dodam ze gra jest orginalna a konsola nie przerobiona.
     
  7. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po wsadzeniu nie musisz robić nic-instalujesz i grasz.
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli kupisz oryg to nic z nim nie robisz ..możesz nawet bez obudowy go włożyć do konsoli.

    Wysłane z tapatalka
     
  9. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    ja zrobiłem tak że kupiłem od kolegi dysk 20GB od xboxa fata i rozkręciłem obudowę. potem sam dysk z wnętrza obudowy włożyłem do slima i działa bf4 , cod ghost i wszystko inne
     
Wczytywanie...

Poleć forum