1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Batmanem Arkham City

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Chris_188, Grudzień 23, 2011.

  1. Chris_188

    Chris_188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam,
    od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem xbox'a 360.Jest już przerobiony i ma najnowszy soft potrzebny do grania na kopiach zapasowych:D Trochę czytałem na forum o wypalaniu więc postanowiłem wypalić pierwszą grę -Batman'a.Zgodnie ze wskazówkami wypaliłem ją imgburn'em na verbatimie 8,5gb.Gra uruchamia się do momentu pierwszego dialogu i jest przerwana komunikatem:
    Wykryto uszkodzoną zawartość do pobrania.Jażeli zawartość jest uszkodzona,pobierz ją ponownie lub usuń ją za pomocą interfejsu głównego konsoli...
    Za każdym razem tak samo,czasami wraca do głównego interfejsu a czasami wszystko się zawiesza i trzeba wył/wł konsolę.
    Co skopałem:confused:Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość.

    Chris as Green Noob:eek:

    Niestety Clonem nagrana kopia wyrzuca do interfejsu jeszcze wcześniej z tym samym komunikatem:/ Powiem szczerze ... nie mam pomysłu co dalej a tu w kolejce do wypalenia kolejne tytuły:/Help co jest nie tak??????????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Ściągnij wersje complex wybierasz uruchom bez kobiety kota i powinno działać nagraj clonem cd przy 98% wywali błąd ale to nie problem gra zadziała.
     
  4. Chris_188

    Chris_188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam,
    Ja mam Batman Arkham City [Xbox360][RegFree][MULTi5][XDG3][WwW.ZoNaTorrent.CoM] ściągniętą z PiratBay'a płytka wypalona Imagiem pozwalała rezygnować z kobiety kota a clonemcd nawet niedoszła do tego momentu.Może to nie jest wina kopi tylko coś z tym layer breakiem?Niestety plik w notatniku z instrukcją do wypalenia gry jest po hiszpańsku:/

    A pesar de que el ImgBurn está configurado por defecto, asegúrate de poner en Tools>Settings >Write>"Layer Break (For DL Media)", "Calculate Optimal"
    Asegúrate de que en el layerbreak del archivo .Dvd pone 2133520.
    Si ya tienes los valores del XGD2 u otro valor establecido en layerbreak, el archivo .dvd de la ISO XGD3 anulará esta configuración y usará el layerbreak adecuado.
    Como se mencionó anteriormente, ImgBurn automáticamente limita el layerbreak a 2086912 cuando se quema para regular el DVD+R DL.
    A continuación veremos los errores que nos vamos a encontrar en ImgBurn y lo que se debe hacer en en cada cuadro de diálogo que va apareciendo.
    Proceso paso a paso

    1. Selecciona la opción "Write image file to disc", después de cargar el archivo dvd, haz clic en "Write".

    2. Aparecerá un aviso diciendo que no hay suficiente espacio en el disco para grabar la imagen, y te preguntará si te gustaría continuar de todos modos. Haz clic en "Yes".

    3.Otro mensaje puede aparecer diciendo "optimal layerbrea position exceeds L0 capacity". Haz clic en "Yes".

    4. Se abrirá otra ventana de error, "Set L0 Data Zone Capacity Failed". Haz clic en "Continue ".

    5. Comenzará la grabación del disco.

    6. Casi al final del proceso de escritura, ImgBurn abrirá un error en torno al 97% o 98% (ˇesto es lo que queremos, es intencional!). Haz clic en "Cancel".

    7. Un aviso se abrirá preguntándote si te gustaría que ImgBurn trate de cerrar el disco "Close Track/Session/Disc' functions". Clic en "Yes".

    8. Disco finalizado, y ya está, ahora solo falta probarlo en nuestra consola previamente flasheada con el ultimo firm LT 2.0 y a jugar!!!
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Szkoda że o regulaminie nie czytałeś.
    1.Nie piszemy posta pod postem, tylko edytujemy swoje wypowiedzi, chyba że minęło 24h
    2. Zły dział. http://xboxforum.pl/gry-f12/zakaz-t...gier-i-problemach-z-tym-zwiazanym-113731.html

    Odwiedź inne działy, gra wyszła prawie 2 miesiące temu więc na pewno ktoś też miał taki problem i znalazł rozwiązanie... może w dziale ISO I JTAG ? Że idą święta to nie dam warna, ale temat i tak kończy w koszu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum