1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield 3 i Gears of War 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez langos83, Listopad 7, 2011.

  1. langos83

    langos83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mój problem polega na tym, że czasami Battlefield 3 i Gears 3 nie chcą się wgrac. Wygląda to tak, że po "stronach" z logo twórców gry itp. pojawia się czarny ekran i nic nie można zrobic, jedyne co działa to wyłącznik konsoli. Kolejną bardzo dziwna sprawą jest auto save w nietypowych sytuacjach. Wczoraj w Battlefield zrobiło mi save'a w momencie kiedy zostałem zastrzelony i teraz jak wgrywam save to od razu ginę. Nie pozostaje mi nic innego jak zacząc misje od początku :/. Przeróbka LT+2.0 Dash 13599. Czy aktualizacja na 13604 rozwiąże problem? Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. M999

    M999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wątpliwe, pamiętaj, że grasz na kopiach wiec czarny ekran to raczej problem LT2.0--jakość kopii (czyt. zabezpieczenia) .
    Kwestia save'ów to problem samych gier, o ile nie ma do nich jakiejś poprawki (vide XBL) to nowy Dash raczej nic tu nie pomoże.
     
  4. x360360

    x360360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy gry masz zainstalowane na dysku? Ja miałem podobny problem gdy odpalałem tylko z płyty.
     
  5. langos83

    langos83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Każdą grę zgrywam na dysk. Do dnia dzisiejszego taka sytuacja się nie powtórzyła, może to był pojedynczy przypadek
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie tylko ty miałeś taki problem ;) Dużo osób miało czarny ekran, albo freeze konsoli - instalacja na dysku rozwiązuje ten problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum