1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield 3/ Modern Warfare 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WieKu, Marzec 19, 2014.

  1. WieKu

    WieKu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    Witam

    Mam problem z BF3 i MW3 na LT 3.0

    Mianowicie (BF3) wkładam np. pierwszą płytę z HD content'em instaluje go wszystko wydaje się być ok, ale gdy pojawi się żeby wcisnąć start to po wciśnięciu wywala mi od nowa intro DICE, EA itp i tak w kółko tak samo jest z drugą płytą ktoś wie o co chodzi ?

    W MW3 po jakimś czasie grania wywala mi błąd ze ściereczką a płytka jest czysta bo dbam o nie jak o oryginały, już wypaliłem drugi raz i dalej po jakimś czasie błąd.

    Wszystko inne mi działa tylko z tymi dwiema grami mam problem, WYPALANE iHas'em i sprawdzane ABGX'em


    proszę o pomoc :)

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Weryfikacje przeszły w img?
     
  4. WieKu

    WieKu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    jak najbardziej :) nie wypalam płytek które jej nie przeszły :) MW3 nawet dwie wstawki pobrałem, obie wywalają :)
     
  5. Porra na rrabarrbarr.

    Porra na rrabarrbarr. Banned

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczysc laser napedu. ;)



    Jesli masz ochote za mną pograć, dodaj do znajomych! Suodki Jak Mjut
     
  6. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsola z jakiej daty produkcji? prawdobnie laser do wymiany.
     
  7. WieKu

    WieKu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    Hehe nic nie do wymiany :) konsola leżała przez 2 lata w pudełku :) bo nie grałem, przerobiłem nie dawno wszystko inne działa :) tylko te dwie gry nie data to 2010-11-10
     
  8. Porra na rrabarrbarr.

    Porra na rrabarrbarr. Banned

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to pisalem ... WYCZYSC LASER...



    Jesli masz ochote za mną pograć, dodaj do znajomych! Suodki Jak Mjut
     
  9. WieKu

    WieKu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    no wyczyściłem laser i dalej to samo, (MW3) z BF3 nie próbowałem jeszcze ale raczej to nie od lasera, wydaje mi się że w przypadku MW3 to problem z SAVE'm ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum