1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z battlefield 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez toperek6, Październik 31, 2014.

  1. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, otóż mam xboxa od 2 tygodni i kupiłem battlefield 3 używaną i chciałem pograć online za kazdym razem wyskakuje mi błąd " nie można połączyć sie z serwerami EA, spróbuj później" co mam zrobić żeby to działało? pozdro!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Może nie masz pobranego któregoś patcha ;) wejdz w sklep na xboxie i znajdz najnowsza łatkę i zainstaluj ;)
     
  4. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Własnie mam zrobione wszystkie aktualizacje gry oraz aktualizacje online nr. 6. Przy tej aktualizacji i bez niej nadal nie działa.
     
  5. mikokuba1

    mikokuba1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2014
    Posty:
    141
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Taki sam mam problem z battlefield bad company 2 mi sue wydaje, ze to chyba problem z serwerami ea.
     
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3259
    Polubienia:
    1855
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A golda lub triala do internetu masz wrzuconego? Takie podstawowe pytanie

    Z tym bfem są przeważnie problemy, ale 3 zawsze mi działała bez problemu.
     
  7. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak, oczywiście mam Golda. Juz tydzień walczę z tym battlefieldem :(
     
  8. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3259
    Polubienia:
    1855
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    To czekaj za parę min wrzucę u mnie triala i sprawdzę czy działa ;)
     
  9. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  10. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3259
    Polubienia:
    1855
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    U mnie normalnie gra działa bez problemu. W plikach z gry mam: Aktualizacja nr 6, zawartość HD, Przepustka sieciowa, jakieś Title Update i tyle. Może przepustki sieciowej nie masz pobranej? Ja też mam bfa kupionego jako używany. EA już zniosła płatne przepustki sieciowe.
     
  11. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jak pobrać tą przepustkę sieciową?
     
  12. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3259
    Polubienia:
    1855
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Widzę, że w sklepie jej nie ma to wychodzi na to, że mi musiał wyskoczyć komunikat przed pierwszą próbą zagrania w multi, czy chcę pobrać przepustkę sieciową.
     
  13. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  14. marconik

    marconik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Musisz wykupić przepustke sieciową
     
  15. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  16. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3259
    Polubienia:
    1855
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Nie musi i nie rób go w balona. EA już zrezygnowało z płatnych przepustek, a wiem to bo mam 2x bf3 używany i oba działają normalnie bez wykupywania.
     
  17. toperek6

    toperek6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nikt z forum nie potrafi pomóc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum