1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Reit, Styczeń 22, 2012.

  1. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    WItam mam jeden problem z grą Battlefield 3. Pobrałem grę i nagralem na 2 DVD
    Jedna płyta singleplayer działa ładnie i jak pyta się o instalacje HD to jak klikne tak i wsadze online płyte to jakby jej nie czytało. A jak chcę pominąć instalację HD to gra włącza się od nowa. POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zainstaluj obie płyty z dashboarda.
     
  5. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Wyskakuje błąd podczas instalacji
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrane iHASem na Verbatimach?
    Jeśli nie to wyczyść pamięć cache konsoli i graj z płyty, bo innej możliwości nie ma z płytami nagranymi zwykłą nagrywarką.
     
  7. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ANI to ANI tamto
    Nagrane na EMtec
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim wypadku jak napisałem wyżej, tylko gra z płyty, ale najpierw wyczyść cache konsoli.
     
  9. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale gdy klikne żeby nie instalowało to mi się od nowa gra włącza
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustaw w ustawieniach konsoli, żeby gra się nie włączała od razu po włożeniu płyty i zainstaluj obie płyty z menu konsoli (z poziomu dashboarda).
     
Wczytywanie...

Poleć forum