1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z battlefield 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sajmon3000, Wrzesień 1, 2012.

  1. sajmon3000

    sajmon3000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Pisze w zapytaniu gdyż mam problem z battlefield 3 ponieważ płyta mi się porysowała :frown-new: i konsola mi jej nie chce odczytać i teraz się zastanawiam czy jak kupie nowego battlefield 3 i jak od nowa aktywuje multiplayer czy nie pokasują mi się osiągnięcia z starego ??????
    Z góry dziękuje za odpowiedz :nevreness:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Po co aktywowac? Online pass jest przypisany do profilu, nie gry.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. sajmon3000

    sajmon3000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak nawet kupie battlefield 3 używanego z wykorzystanym kodem to mi pójdzie multiplayer ?????
     
  5. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Tak, pójdzie

    Wysyłane z mojego Xperia mini pro za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    nic nie kupuj :D bierzesz na wacik paste do zebow wcierasz rownomiernie w plyte i lekko namoczona szmatka splukujesz paste i bedzie działac mialem to samo ;] i mi zadziałalo
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Płytę zawsze można dać do regeneracji :)
     
  8. sajmon3000

    sajmon3000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a teraz pytanie dla osób z rejonu Kalisz Ostrów Wielkopolski gdzie można zregenerować płyty xbox :) bo metoda z pastą nie udała się :(
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nie dostaniesz nowe jak się ci dobrze będzie szło
     
Wczytywanie...

Poleć forum