1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartek Kulpa, Wrzesień 21, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bartek Kulpa

    Bartek Kulpa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzis dostalem gre battlefield 3 . Otwieram pudelko i o dziwo 2 plytki. I teraz moje pytania :

    1) Mam je normalnie zainstalowac tkzw jako 1 plytke mam battlefield multiplayer i hd pack a 2 plytka to dla jednego gracza . Czyli najpierw zainstalowac multi i dopiero dla jednego ?

    2) Ile miejca na dysku zajmuje battlefield 3 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    zainstaluj najpierw cd 1 potem cd2 potem jak włączysz to gra zapyta cie o instalacje ustawień grafiki, potem kolejna aktualizacja do multiplayera, mi gra czyli obie płyty + aktualizacje do multi zajmuje łącznie 19 GB na dysku

    ps zapraszam do wspólnej gry w bf3 mój gt Maczositos

    Edytuj. Nie pisz post pod postem//Laki88
     
    1 osoba to lubi.
  4. Bartek Kulpa

    Bartek Kulpa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moge to jakos tak zrobic by nie bylo tego trzeba instalowac bo na dysku mam 20 g z czego zostalo mi 13 ?
     
  5. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    u to trochę lipa ale możesz nie instalować, zainstaluj tylko jedna płytę jeżeli masz zamiar grac online, tak jak ja zainstaluj tylko cd2 grafikę no i aktualizacje multi która zajmuje około 1,5 GB bo bez niej nie pograsz online, chyba ze masz zamiar grać offline to instaluj tylko cd 1 + grafika cd 2 to jakieś 8 GB powinno ci się zmieścić
     
  6. Bartek Kulpa

    Bartek Kulpa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da sie grac przez multi bez instalacji ?

    ps . tak przzy okazji jak zainstaluje bf 3 na pendriva a teksturki hd na dysk to bedzie ok ?
     
  7. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    tak możesz wcale nie instalować gry na dysku, jedynie co to musisz pobrać aktualizacje do multi
     
  8. Bartek Kulpa

    Bartek Kulpa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak przzy okazji jak zainstaluje bf 3 na pendriva a teksturki hd na dysk to bedzie ok ? A tutaj jak to bedzie ?
     
  9. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    nie wiem bo niekombinowaniem w taki sposób ale wydaje mi sie że powinno być ok spróbuj !!
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Ogólnie jedyna rzeczą która MUSISZ mieć na dysku jest aktualizacja wymagana do multi. Tekstury HD i gra na dysku to dodatkowe opcje. Jeśli do on line to zainstaluj tylko płytę multi (chyba 2)

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum