1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield 4 Freestyle 3 rgh Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koniu1024, Maj 24, 2014.

  1. koniu1024

    koniu1024 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gryfino
    Witam,
    Otóż szukam wszędzie poradników jak wgrać gry dwu płytowe na rgh. Postępowałem wg nich i jednak nie działa mi BF 4. Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak wgrać i co zrobić. Dzięki już na samym początku. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
  4. koniu1024

    koniu1024 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gryfino
    O, zaraz zobaczę czy uda mi się :)
     
  5. modem12

    modem12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Z DVD2 o ile dobrze pamiętam wyciągałeś folder content i kopiowałeś na dysk xboxa, są to tylko tekstury HD
     
  6. koniu1024

    koniu1024 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gryfino
    A dodatkowo trzeba dograć cd 1 cd 2 do folderu jak mam u siebie np. Usb0:\Gry ? Czy wystarczy jak w tym poradniku ?
     
  7. modem12

    modem12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Wrzucałeś DVD1 jak zwykłą gre a z DVD2 wyciągałeś folder content i wrzucałeś jak dodatek
     
  8. koniu1024

    koniu1024 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gryfino
    Zrobiłem jak w tym poradniku ale dochodzę do momentu jak trzeba włączyć xm360 i nie pokazuje mi battlefield 4. Nie mam jak tego odblokować.
     
  9. koniu1024

    koniu1024 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gryfino
    Modem 12,
    Folder Content jest na DVD 1
     
  10. omnixcrs

    omnixcrs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja również mam problem z grą Battlefield 4 ponieważ zrobiłem według instrukcji i gra sie opala i niby działa, ale grafika w niej to jakaś porażka wygląda tragicznie jak w jakiejś grze z przed 10 Lat także coś jest nie tak. Gra którą pobrałem miała 2 pliki iso po okolo 8GB więc ważyła okolo 16 gb a folder jaki przygotowałem według instrukcji ważył chyba okolo 6-7 GB, więc mysle że cos zespułem. Jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc. Mam konsolę slim 4GB i dysk zewnętrzny
     
  11. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3469
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przypadkiem ta gra nie musi mieć zainstalowanego contentu ne dysku wewnętrznym ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum