1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield 4...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Holek, Styczeń 15, 2015.

  1. Holek

    Holek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam pewien problem. Kupiłem Battlefield 4 na xbox360. Aby grać trzeba zaaktualizować grafikę czy coś tam co waży 2gb . Na dysku twardym mam wolne 900mb ale jest opcja ''zmień urządzenie'' klikam tam kartę pamięci a to automatycznie cofa i nie przyjmuje tej opcji i piszę że trzeba zainstalować na dysku twardym. Gdy klikam B aby wyjść wywala do menu głównego . Jak to zrobić , aby grać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jaka kartę pamięci ? Musisz sformatowac pendrive pod xboxem żeby działało

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  4. Holek

    Holek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie gram z pendrive , gram z karty pamięci jest taki kabelek wkładam po jednej stronie do xboxa a do tej drugiej wkladam karte pamieci
     
  5. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aby móc zagrać w BF 4 musisz zainstalować tekstury HD. Wszystko będzie działać wtedy, gdy dane zostaną zainstalowane na dysku twardym.
     
  6. Holek

    Holek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie da się tego ominąć ? Dysk twardy w moim xbox ma 4gb ...
     
  7. dreamgsm

    dreamgsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzisiaj był u mnie w sklepie człowiek który mówił dokładnie to samo - że chce koniecznie instalować na HDD, na pendrive nie chce. Inne gry (np. GTA V) instaluje na pendrive i wszystko działa a BF4 nie chce. Powiedziałem mu że jak dla mnie to niemożliwe, ale najwidoczniej tak jest z tym tytułem... Polecam zakup HDD chociaż 20GB, ja na przykład takie mam u siebie po 50pln...
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ty nie masz dysku. 4gb to pamięć Flash
     
  9. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    BF 4 i NFS Rivals wymagają HDD. Jest informacja na pudełku z tego co pamiętam.
     
  10. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ludzie na przyszłość nigdy nie kupujcie xboxa w SUPER OFERCIE SLIM RGH 4GB bo granie z pendrive to jest gówno a nie granie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum