1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield Bad Company 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiezak, Kwiecień 6, 2013.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam. grałem sobie wczoraj normalnie w multi bf bc2 ,a dzisiaj rano jak chciałem zagrac to jest napisane " nie znaleziono żadnych gier,sproboj ponownie" tak wyskakuje na kazdym z trybów,probowalem juz ze 100 razy i ciagle to samo. dodam iz mam wszystko zaktualizowane . moi znajomi maja ten sam problem,co moze być nie tak?


    PS.jest moze jakis sposob na darmowe dlc vietnam albo vip code? z góry dziekuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Kolego jeżeli twoi znajomi mają ten sam problem to możliwe że jest problem z serwerami innego wytłumaczenia nie ma
     
  4. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  5. diegovalkyr

    diegovalkyr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Potwierdzam ten sam problem.
     
  6. Zdybeusz

    Zdybeusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Myślibórz
    Wyłączyli serwery najlepszego konsolowego Battlefielda?
     
  7. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    ustawienia regionalne ustawcie na uk i zobaczcie

    e: dziala mi sprawdziłem przed chwilą. gorączka na zwykłym
     
  8. FortunateGecko9

    FortunateGecko9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    na Polskim live są problemy z dołączeniem na serwery bfbd2. przed wczoraj mnie tylko rozłączało co jakiś czas a dziś już w ogóle na PL nie da rady grać. i tak jak kolega wyżej trzeba przejść na UK/USA w ust. regionalnych to wszystko jest ok. i nie bójcie się o zamkniecie serwerów Panowie z EA zawsze o tym informują.
     
Wczytywanie...

Poleć forum