1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Battlefield: Bad Company

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Adrik, Październik 14, 2008.

  1. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Ściąłem sobie grę Battlefield: Bad Company nagrałem i wszystko było oki ale kiedy wkładam do xbox 360 to widzi mi ta płytę jako Plik DVD. Gdy odtworzę tom płytę to mam taki komunikat w różnych językach "To play this disc. Put it in an Xbox 360 console". Pomocy. :( Zamieszczam scena.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piki

    Piki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Problem z Battlefield: Bad Company

    A czy jesteś pewien, że dobrze nagrałeś?
     
  4. Fydeus

    Fydeus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Odp: Problem z Battlefield: Bad Company

    A gra na pewno w dobrej wersji regionalnej?
     
  5. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Odp: Problem z Battlefield: Bad Company

    tak sprawdzałem przez XDVDMulleter i było zaznaczone Australia Europa.
     
  6. Jakub1678

    Jakub1678 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem

    elo koledzy wypaliłem sobie wlasnie Bateffilda Bad Company NTFS i nie działa pojawia sie ze nie odpowiedni kod regionu co to znaczy bo nie wiem?
     
  7. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    masz konsole pal a gre ntsc czyli nie odpalisz tego bo to jest inny region a tak łopatologicznie w europie jest pal a ntsc w ameryce japonii i austalii czyli gry nie odpalisz
     
Wczytywanie...

Poleć forum