1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z BBC 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Art.13, Marzec 27, 2011.

  1. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Witam,mam problem z BBC 2 w multiplaer otóż mam jeszcze 3 darmowe konto z goldem na xbl.I kiedy chce zagrać szybki mecz to wyskakuje mi że nie ma żadnej pustej grupy abym mógł don iej dołączyć.
    Próbowałem Capture a flag i inne ale nigdzie nie mogłem się połączyć.

    Pozdro Art13gt:cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yarzyna1910

    yarzyna1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz pobrać darmowego patcha który wyskakuje w okienku gdy wchodzisz w multiplayera.Zajmuje coś ponad 1.5gb.
     
  4. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    1.7gb dokladnie ; )
     
  5. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    OK,dzięki za pomoc wyskakiwał mi kiedyś ale teraz już nie wyskakuje dlaczego
     
  6. forzooey

    forzooey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    również mam problem z tą grą, mianowicie, kupiłem nową, przeszedłem single, a kiedy chcę pograć w multi, to wpisuje adres e-mail, potem hasło, nastepnie zatwierdź i wyskakuje mi info, że Nie udało się utworzyć konta, coś robie nie tak, czy to "ich" wina?
     
  7. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Ok ja się już poradziłem.Chciałbym sie podzielić ciekawostką otóż na moim 3 koncie już nie mam golda a pokazuje mi że jest już tydzień nie mogę nic pobrać z nikim pisać ani zaprosić znajomych jeszcze wszystkich mi usunęło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum