1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z BC 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BigGrac, Wrzesień 25, 2010.

  1. BigGrac

    BigGrac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pewien problem w Battlefield Bad Company 2, a mianowicie gdy kolega chce żebym dołączył do jego gry to nie za bardzo mogę. Wczytuje mi tam drużynę itd. ale później wyskakuje że nie może się połączyć z EA ONLINE. Dodam że jesteśmy w tej samej strefie graczy ("rekreacja"). Proszę o pomoc.

    Czy ktoś mi dzisiaj pomoże ?!

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Domyslam sie ze problem tkwi w aktualizacji multiplayer
    Jezeli ty masz pobraną aktualizacje a on nie to nie pogracie...
    Na rynku bc2 jest do pobrania^^
    Mialem to samo...
     
  4. BigGrac

    BigGrac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam VIP'a więc chyba (bo nie wiem :D) pobrałem wszystkie aktualizacje. Więc to jego wina?
     
  5. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    pewnie tak
    Niech wejdzie w grze do <<SKLEP>> i tam jest aktualizacja multiplayer ( nie pamiętam dokładnej nazwy:O )

    Pozdro
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  7. BigGrac

    BigGrac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK spoko. Myślę że dam radę się z nim dogadać (gość jest z Włoch[ów :D] ). A z tym robieniem drużyny- to on zawsze ją robi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum