1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z BC2 muliplayer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Deter, Marzec 17, 2010.

  1. Deter

    Deter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich na wstępie.
    Mam problem z multiplayerem w grze Bad Company 2. Czy jakiś doświadczony użytkownik mógłby mi napisać po kolei jak zacząć zabawę z tą grą.
    Bardzo proszę o szybką odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    A jaki to jest dokładnie problem ?:)
     
  4. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    chyba brak skilla,ale na to to mu nikt nic nie poradzi ;o
     
  5. Deter

    Deter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę się wbić na mp poprostu gdy biore szybka gra to mam zrobić konto
    ale pokazuje mi że nie moge go zrobic ;/
     
  6. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    przepraszam za poprzedni post, zle Cie zrozumiałem :p. prawdopodobnie servery sa przeciążone poczekaj trochę może przejdzie
     
  7. Deter

    Deter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie no spoko.. spróbuje wieczorem
    w razie czego odswieze temat
     
  8. Namito33Pl

    Namito33Pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Dużo ludzi gra i serwery padają . Dzisiaj też tak było przed południem . Mam nadzieje , że EA to poprawi .
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    może po prostu nie masz golda:DD
    Mi wszystko działa elegancko;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum