1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z bezprzewodowym padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kopak13, Październik 4, 2014.

  1. kopak13

    kopak13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich,

    Mam pewien problem ,a mianowicie kilka dni temu grałem na xboxsie360 z kolegą na 2 padach, potem wyłączyliśmy konsole i wróciliśmy po 30min. Włączamy pady ,a 1 się nie łączy (orginalny od konsoli, konsola ma ok.5 lat), tzn. migają diody ale nie wyszukuje go xbox (drugi pad działa bez problemu). Próbowałem synchronizować. Pomocy : )

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Padł rf lub pad.
     
  4. kopak13

    kopak13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pad działa bo diody się palą . A co do rf da sie samemu to jakos naprawic?>
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kupic trzeba nowy lub oddac do serwisu
     
  6. kopak13

    kopak13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm... A jeśli bym kupił kabel żeby go podpiac do konsoli przez usb to by dzialal? Ewentualnie jaki jest koszt takiego kabal.

    Dzieki za pomoc : )
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zadziała. Koszt to kilkanaście zł.
    Sprawdź pada na innej konsoli jeszcze (u jakiegoś ziomka).
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zadziała kabel. Ponieważ przez kabel sie ładuje a nie łączy z konsola
     
Wczytywanie...

Poleć forum