1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z bf bc2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez korek, Marzec 23, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. korek

    korek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem pobralem grę z tego linku http://xboxforum.pl/pozostale-%BCrodla-f26/battlefield-bad-company-2-pal-46278.html z wstawki z przeklej. Kieyd to wypaliłem gra mi się wyświetla jako film tzn. jest otworz dvd. Proszę o pomoc w tej sprawie.

    sorry za błędy pisałem na szybko
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Musisz mieć activate.iso żeby uruchomić tą grę A jaką masz przeróbkę ?
     
  4. korek

    korek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jaśniej ? To jest cos co się robi na płycie? Czy cos z konsolą.
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli chodzi ci o activate.iso to one działa tylko z przeróbką 1.6 activate.iso służy do uruchamiania tych nowszych gier czyli np: BF BC 2.Jak nagrasz sobie na płyte DVD-RDL activate.iso i włożysz do konsoli a potem po activate.iso grę to będzie ci ona działała :) TU jest poradnik o tym co i jak z tym activate.iso http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html z tej strony http://misieq.sileman.net.pl/2009/11/06/activate-iso-czyli-jak-dziala/ możesz pobrać activate.iso.Pobierz je i wypal na płytę DVD-RDL
     
  6. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Najpierw napisz jakiego masz Ixtrema w konsoli
     
  7. korek

    korek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o ile pamiętam to ixtreme to 1.6. Ale dla upewnienia mozna to sprawdzić ?
     
  8. livingfear

    livingfear Guest

    Nagraj activate iso i spróbuj odpalić te gre,która nagrałes za pomoca tej plytki.
     
  9. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jak nagrasz activate.iso i będziesz z nim uruchamiał te nowsze gry to będzie wszystko działać :)
     
  10. korek

    korek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki Panowie :) Wszystko działa jak należy ;)

    EDIT : toppic off ;).

    Acha Proponowałbym napisać poradnik jak to wszystko zrobic dla osób niewiedzących :0
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum