1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z Black Ops II / płytami, pomocy!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wiktor Wieliczko, Styczeń 26, 2013.

  1. Wiktor Wieliczko

    Wiktor Wieliczko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż chciałem sobie nagrać kopie zapasowe BOII oraz Hitmana Absolution. moja nagrywarka to samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S223L. po przepuszczeniu przez abgx wszystko było ok. następnie użyłem programu burner max payload tool. gry nagrywałem na platinumach i tdk, burner max pokazał że wszystko ok, miałem 8,7gb miejsca. po nagraniu BOII nagrany na platinum ma okropne bugi i czasem przycina, natomiast hitman po pierwszym filmiku freezuje i xboxa musze recznie restartować. bardzo proszę o pomoc! co może być przyczyną? domyślam się że płyty, niestety jednak w mojej okolicy trudno o verbatimy, jednak mam w szafie dwie sztuki (trochę boję się ryzykować utratę ich, więc najpierw wolałem zaciągnąć porady u Was ;d).
    Jeszcze raz prosze o pomoc i pozdrawiam
    jeśli temat już gdzieś był, w co wątpię, bądź jest jakiś problem z działem to sorki, jestem świeży tu :p
    dodam jeszcze że nagrywałem najnowszym IMG Burn bez zaznaczonej opcji perform OPC before write
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Uzyj verbatima (fw wgraj) i eszystko tak jak w tutku pod twoje lt. Powinno dzialac

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. Wiktor Wieliczko

    Wiktor Wieliczko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakie fw masz na mysli? sorry, jestem zielony :p
    mam nadzieje ze nagrywarke mam ok...
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Oprogramowanie pod dane plyty, aby gry xgd3 nagrywacb wb100%

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. Wiktor Wieliczko

    Wiktor Wieliczko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatnie pytanie - gdzie takie oprogramowanko dostać? ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum