1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Black Ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Czizas, Listopad 23, 2010.

  1. Czizas

    Czizas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pobrałem ostatnio Call of Duty Black Ops i Two Worlds 2 oraz Call of Duty Modern Warfare 2. Po spatchowaniu do Wave 1 i wypaleniu, wsadziłem każdą grę do Xboxa. Pojawił się problem " To play this disc put it in an Xbox 360 console ". Nie wiem jaki mam iXtreme. Został zrobiony dokładnie rok temu w Gliwicach. Dashboard mam najnowszy (Ten od Kinecta i Polskiego Live). Wszystkie gry chodziły bez problemu (najnowsza to Left 4 Dead 2). Nie wiem co się stało. Napęd mam Lite-On. Wątpie,żeby chodziło tu o Acitive ISO. Pozdro, Czizas
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po jakiego diabla patczujeszcdo wave 1?
     
  4. Czizas

    Czizas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wave 1 wchodzi chyba na każdy iXtreme co nie? Tak jest napisane w patcheru, z tego co przeczytałem.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To wrzuc gre ktora Ci chodziła na kompa potem do wave patchera zobacz jaki ma wave i bedziesz wiedział,
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wiekszosc ixtreme nie obsługuje patchowanych gier na wave nizszy niz defaultowy

    spatczuj na najwyzszy wave jaki obsługuje twoj ixtreme
     
  7. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    niby działa na takim fw,ale już niekoniecznie obraz na takim wave będzie działać.
     
  8. rzoraf

    rzoraf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam podobny problem z Call of Duty Black Ops po włożeniu do napędu wyskakuje mi komunikat żebym przetarł płytkę szmatka:/ pozostałe gry śmigają mi normalnie i jednak nie jest to pierwsza gra która wypalam.. co może być przyczyną tego??
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie zle nagrane tylko zle spatchowane stawiam na 1.51 czyli wave 3:)
     
  11. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    eeemm.nie wiem jak wy,ale ja uzywam activate.iso i jestem zadowolony
     
  12. Czałula

    Czałula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Maynooth, Ireland
    to samo active iso i nie bawie sie w przerbianie
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak by bylo zle spatchowane to by sie wyswietlilo open dvd
     
  14. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. rzoraf

    rzoraf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jeżeli będę używał activate.iso to gra bedzie smigac??jak nagrywałem to spatchowane było na wave 3. a płytek używam verbatim.




    Tak jak napisał TigraTeam mam 1.51 i wiec pytam czy na tej przerobce odpali mi czy mam dac sobie spokoj i przerobic konsole na 1.6??
     
Wczytywanie...

Poleć forum