1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z blokada regionalna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JuNy, Marzec 17, 2012.

  1. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam , otoz mam taki problem kupilem sobie konto silver na allegro 4k punktow ms . Loguje sie bla bla bla chce pobrac map packa do black ops a tu wyskakuje cos ze nie moge pobrac z danej lokalizacji i pytanie co teraz zrobic ? ; f . Konto silver jest zarejestrowane w USA , a moje glowne konto z UK . Teraz jak to kupic ? ;/

    edit:// ps . a czy jak przemigruje te konto silver USA z 4000 msp na Polske to czy beda dalej te pkt i czy bd mogl sciagnac ten map pack ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Frodzmirz

    Frodzmirz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    niewiem
    Juz nie zmigrujesz konta. Musisz użyc VPN
     
  4. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    a zadziala jak kupie dlc przez stronke xbox'a ?
     
  5. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Prosze niech ktos odpisze jest to dla mnie bardzo wazne : / Narazie sposoby jakie znalazlem na ominiecie tej blokady to Migracja konta na pl ( ale tego juz sie chyba nie da zrobic ) , polaczenie VPN , slyszalem ze mozna niby zrobic proxy na router ale niestety nigdzie nie moglem znalesc jak to zrobic , i to chyba wszystkie sposoby jakie znalazlem : / . Jak myslicie daloby rade zrobic tak ze zamowie map pack przez strone i smignie mi normalnie na konsoli ? . Prosze dajcie jakies rady , wskazowki itd bo nie chce wyzucac 40 zl w bloto ://
     
  6. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Temat do zamkniecia juz sie uporalem z ta blokada :)
     
  7. Boje Sie Ludzi

    Boje Sie Ludzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    na wsi
    Ja tez chce kupic także nie zamykaj a napisz jak to rozwikles. Mam black ops PL , ja na UK, a chce kupic konto z USA :D
     
  8. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
  9. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam pytanie czy z konta USA da się normalnie pobrać Mafię 2 na konsole w Polsce. Nie ma blokady , nie potrzeba żadnych VPN'ów?
     
  10. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Na google albo moze na forum znajdziesz liste gier bez blokady regionalnej
     
Wczytywanie...

Poleć forum