1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Borderlands 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zielok1503, Wrzesień 22, 2012.

  1. zielok1503

    zielok1503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    Płyta wypalona IHASem, LT w v2.0, topologia gry przerobiona z 3.0 na 2.0.

    Raz udało mi sie odpalić, chwile pograłem- jakieś 10-15 minut i mi sie zrobił biały ekran.

    Nie mogę zainstalować na dysk gry, choć raz jakoś się to odpaliło więc próbowałem przy ok 45% wywaliło że nie można odczytać danych.

    Próbowałem juz tricku z mp3 właśnie w ten sposób udało się odpalić, płyta nie zawsze się wczytuje nie raz wyskakuje, że jest z różnymi materiałami raz żeby wytrzeć płytkę.

    Gdy przepuściłem przez abgx (v1.0.0.6) wyskoczył mi komunikat "the-first-12-sectors-of-topology-data-are-blank" szukałem rozwiązania ale niestety nie znalazłem.


    Jest na to jakaś rada ?



    Forza4 śmiga jak trzeba, podobnie też Darksiders 2, Obydwa tytuły uruchamiają się z płytki bez triku z mp3.

    Dashboard w konsoli najnowszy to jest ten 15xxx.
    Mam nadzieje że tym razem nie trafi mój wątek do kosza.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gry Xgd 3 na LT 2.0 odpalają sie czasem bez mp3 ale predzej czy później wyskoczy komunikat z błędem. Aby uniknąć błędu włącza sie mp3. Co do komunikatu, o którym piszesz "the-first-12-sectors-of-topology-data-are-blank" oznacza on, że obraz płyty nie posiada sektoru z Topologią, a więc jest przygotowany pod LT 2.0 więc w twoim wypadku to pożądana informacja.
    Ja bym osobiście stawiał na źle wypaloną płytę. Spróbuj jeszcze raz nagrać. Jeśli masz log z imgburn lub clonecd(zalezy czym nagrywasz) z nagrywania tej plyty mile by był widziany w celu sprawdzenia ustawień nagrywania. Na jaką płyte nagrywałeś? Jakie ustawienia eeprom?

    Tomekzc odpowiadając na pytanie nad Twoim postem nie cytuj wypowiedzi poprzednika//Laki88
     
  4. zielok1503

    zielok1503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    Płytę wypalał mi znajomy IHASem, wszystko przeszło bez problemu, wcześniej nagrywał mi także forze4, darksiders2,gow3 wszystko działa jak trzeba.
    Płytka to oczywiście Verbatim, nagrana z prędkością 4x.

    yyy a co do tego eeprom to nie wiem co to jest ;P
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Plyta źle sie nagrała

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To, że sie nagrała juz dobrze kilka razy to nie znaczy ze teraz się nagrała OK. Nie raz płyta nagrywa się w 100% a weryfikacji nie przechodzi w imgburn lub nie chce zainstalować się na dysku. Najczęstsza przyczyna do złe ustawienia nagrywania. XGD3 polecam nagrywać 2.4 razy.
    Poza tym sprawdź sobie płytkę w abgx to się okaże czy dobrze wypalona
     
Wczytywanie...

Poleć forum